Στη Ζάκυνθο ο Καραμαλίκης!

Στην προπόνηση της Ζακύνθου συμμετείχε ο Στάθης Καραμαλίκης.

Ο τέως ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού βρέθηκε στη Ζάκυνθο, όπου πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά, και σκόραρε στο σημερινό (16/05) δίτερμα με την Θύελλα Αμπελοκήπων, το οποίο διήρκησε δύο 25λεπτα. Ο τεχνικός Ζόραν Γέφτοβιτς είχε την ευκαιρία να δει όλους τους ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται έστω και λίγο, δοκιμάζοντας παράλληλα κάποια πράγματα που θα επιδιώξει να εφαρμόσει στο ματς με τα Χανιά.

Το τελικό αποτέλεσμα

ήταν 3-1 με γκολ που σημείωσαν οι Καραμαλίκης, Τσάνης και Νεόφυτος. Ο Καραμαλίκης θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα του νησιού του.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Στέλιος Λιβέρης δεν κατάφερε να προπονηθεί. Ο αρχηγός του ΑΠΣ έχει πρόβλημα στο δικέφαλο και αν είναι καλύτερα αύριο (17/05) θα κάνει ατομικό πρόγραμμα. Πάντως για το ματς της Κρήτης είναι πιθανόν να τον υπολογίζει ο Σέρβος τεχνικός. Απών από τη σημερινή (16/05) προπόνηση ήταν ο Κώστας Στρατομήτρος, ο οποίος πήρε άδεια από τον προπονητή του αφού είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτως ή άλλως στο ματς με τα Χανιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα