Σταθερά στα... ψηλά ο Φιλιππίδης

Ο αθλητής του ΓΣ Βόλου με επίδοση στα 5.70 μ. τερμάτισε στην πρώτη θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, δείχνοντας πως είναι σταθερός στις επιδόσεις του.

Στην πρώτη θέση του άλματος επί κοντώ τερμάτισε ο Έλληνας αθλητής του ΓΣ Βόλου, υπερπηδώντας τα 5.70 μ., ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5.80 μ. κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι επιδόσεις στο επί κοντώ:

1.Κώστας Φιλιππίδης (ΓΣ Βόλου) 5.70
2.Νίκανδρος Στυλιανού (ΑΣ Ρήγας)

5.30
3.Παναγιώτης Λάσκαρης (ΠΑΟ) 5.30
4.Δημήτρης Πατσουκάκης (ΟΣΦΠ) 5.20
5.Αιμίλιος Σακελαριάδης (ΠΑΟ) 5.20
6.Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (Πανιώνιος) 4.90

Φιλιππίδης: «Ήταν καλή επίδοση»

Ο Κώστας Φιλιππίδης μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του είπε: «Ήταν μία καλή επίδοση, καταφέρνοντας να περάσω τα 5.70 μ. ενώ στις λεπτομέρειες κρίθηκε το άλμα στα 5.80 μ. Ωστόσο, δοκιμάσαμε διάφορα με τον προπονητή του, την φόρα, το κοντάρι και άλλα, για να είμαι έτοιμος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο αθλητής του Γ.Σ. Βόλου.

Και συνέχισε: «Από την αρχή είχαμε φτιάξει βαρύ πρόγραμμα κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Έκανα καλές εμφανίσεις και όλα δείχνουν πως βρίσκομαι σε ικανοποιητική κατάσταση. Στις διοργανώσεις που πήρα μέρος είχα επιδόσεις γύρω στα 5.80 μ. και πλέον, στρέφω το ενδιαφέρον μου στο Παγκόσμιο».

Στο μεταξύ, ο Κώστας Φιλιππίδης γνωστοποίησε πως δεν θα λάβει μέρος στο μίτινγκ της Γερμανίας, όπως είχε προγραμματίσει προκειμένου να συγκεντρωθεί στην προπόνησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα