Στάση… Τύρναβος για τον Εθνικό Γαζώρου

Με μία… έκπληξη ξεκίνησε η 10η αγωνιστική της Football League 2 για τον Βόρειο όμιλο, καθώς ο Τύρναβος επικράτησε με 1-0 του πρωτοόρου Εθνικού Γαζώρου.

Μάλιστα, με το «τρίποντο» αυτό, η ομάδα της Θεσσαλίας έφτασε μία… ανάσα από τις θέσεις των play offs, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση με 16 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και δύο από τον Απόλλωνα Καλαμαρίας, έχοντας παράλληλα και ένα ματς περισσότερο.

Από

την άλλη, ο Εθνικός Γαζώρου δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Απόλλωνα, ο οποίος την Κυριακή (26/2) θα υποδεχθεί τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση, ο Τύρναβος ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, μόλις στο 12’ έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Σκούπρας έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Γιαννιώτη και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο 38’ και πάλι ο Τύρναβος απείλησε, όταν ο Σκούπρας σέντραρε, ο Γιαννιώτης βγήκε για να «καθαρίσει» τη φάση, ωστόσο, έχασε τη μπάλα και ο Κοσμίδης έδιωξε σε κόρνερ προ του Ιακωβάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν… άλλαξε, καθώς ο Τύρναβος διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για ένα τέρμα. Η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε καρπούς στο 64’ όταν ο Τζέκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στην συνέχεια, ο Εθνικός Γαζώρου προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, όμως, δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Καραναστάση, με αποτέλεσμα ο Τύρναβος να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο».

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διώτης (Αιτωλοακαρνανίας), ο οποίος «κιτρίνισε» τον Λάππα.

Τύρναβος: Καραναστάσης, Γεωργαντζιάς, Μάγγος, Τσωρμπατζίδης, Τζέκος, Τοπούζης (76' Αντωνόπουλος), Ιακωβάκης (64' Αλεξίου), Λάππας (58' Μπουσινάκης), Κ. Σκούπρας, Σουλίδης, Νόνης.

Εθνικός Γαζώρου: Γιαννιώτης (50' λ.τ Παπαθανασίου), Αγγελόπουλος, Παλάσκας, Καλογιάννης (49' Κωτσιάς), Οξύζογλου, Κουκόλης, Κωνσταντινίδης, Γαλακτερός, Άγγος, Κρυστάλλης, Κοσμίδης (69' Μαχαιρούδης).

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως σας το προσφέρε το Onsports.

{coveritlive}4df78f3d22{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα