Σταματόπουλος: «Να είμαστε όπως πρέπει»

12:32 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την καθιερωμένη συνέντευξή Τύπου, πριν την αναμέτρηση με τον Βατανικό παρέθεσε ο προπονητής του Τυρνάβου, Γιώτης Σταματόπουλος.

Ο Τύρναβος παρότι προέρχεται από ήττα στην Τσαριτσάνη (2-1) απέναντι στον Οικονόμο, δεν έχει χάσει την ελπίδα του και στόχος, πλέον, είναι η καλύτερη δυνατή θέση που μπορεί να κατακτήσει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σταματόπουλου:

«Φυσικά μετά τον αγώνα υπήρχε μια απογοήτευση και πικρία σε όλους για το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο ηττηθήκαμε και θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το

αποτέλεσμα, βάση της εικόνας που έδειξε η ομάδα. Αυτό που μας έλλειπε ήταν το πάθος στις προσωπικές μονομαχίες, αν και όταν θέλεις να κάνεις το βήμα παραπάνω, σε τέτοια ματς πρέπει να παίρνεις αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής.

«Ξέρουμε όλοι ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να έχεις πάντα παρά πολύ καλή απόδοση και να τη συνδυάσεις με το αποτέλεσμα. Χρειάζονται και μερικά παιχνίδια μέτρια, αλλά και να είσαι κατώτερος του αντιπάλου για να παίρνεις αποτέλεσμα κάποιες φορές. Δυστυχώς όμως δεν το καταφέραμε, αν και ισοφαρίσαμε με ένα πάρα πολύ όμορφο γκολ».

«Παρότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα, θα πρέπει να συμπληρώσουμε πως στο ποδόσφαιρο πρέπει να τηρούνται οι κανόνες και αναφέρομαι στο πέναλτι που δικαιούταν η ομάδα στο 93' γιατί φαίνεται καθαρά πως η μπάλα βρήκε το χέρι του παίκτη της Τσαριτσάνης. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως, γι αυτό και αναλύσαμε πάρα πολύ το παιχνίδι για να δούμε τα λάθη μας και πρέπει να δώσουμε απαντήσεις τόσο στους εαυτούς μας, όσο και στον κόσμο που βρέθηκε για ακόμη μια φορά κοντά στην ομάδα».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Βατανιακό, τόνισε:

«Περιμένουμε έναν αντίπαλο που μάχεται από το ξεκίνημα της χρονιάς για κάθε βαθμό στον αγωνιστικό χώρο για να παραμείνει στην κατηγορία. Έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί με πάθος και μεγάλη θέληση, αφού σκοπό έχει να αποσπάσει κάτι από την έδρα μας. Είδαμε ότι τέτοιες ομάδες, όπως για παράδειγμα ο Μέγας Αλέξανδρος, αφήνουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούν για πολλά.

Εμείς από τη μεριά μας, έχουμε κάθε λόγο και πρέπει να κρατήσουμε τους τρείς βαθμούς εδώ στον Τύρναβο. Ο πρώτος λόγος, είναι το γεγονός πως θέλουμε να διορθώσουμε την εικόνα που παρουσιάσαμε την Κυριακή στην Τσαριτσάνη και ο δεύτερος λόγος, είναι ο στόχος που θέσαμε μαζί με τους παίχτες, που δεν είναι άλλος από το να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο αντίπαλος προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς κέρδισε 4-0 στην προηγούμενη αναμέτρηση, κάτι που δείχνει πως έρχεται με καλή ψυχολογία και θα πρέπει να είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να παρουσιαστούμε όπως μας αρμόζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα