Σταματόπουλος: «Δεν το βάζουμε κάτω»

Αισιόδοξος ότι η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης θα πραγματοποιήσει καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Football League 2, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώτης Σταματόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕ Ποντίων δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Οικονόμο Τσαριτσάνη.

«Μπήκαμε πάρα πολύ αποφασισμένοι στον αγώνα,

ειδικά στο α’ μέρος πιστεύω ότι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, κάνοντας 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες. Δίκαια έγινε το 1-0 σε ένα σημείο που ήταν πάρα πολύ καλό ψυχολογικά για εμάς. Στο 2ο μέρος παρότι δε μπήκαμε όπως στο 1ο, είχαμε την πρώτη φάση με τους Τσιτλακίδη και Μουρατίδη όπου θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το ότι παίζαμε με 10 παίκτες λόγω του τραυματισμού του Τροΐρη και ύστερα από δική μας ευκαιρία. Το ματς έληξε 1-1 καθώς δε μπορέσαμε να σκοράρουμε με τον Μουρατίδη μετά. Δεν το βάζουμε κάτω. Όποιος μας είδε, είδε μια ομάδα που δημιουργεί πάρα πολλές φάσεις αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει. Κρατάμε τα θετικά. Η τύχη θα επιστρέψει μέσα από τη δουλειά. Στόχος μας είναι το πρώτο «τρίποντο» την επόμενη εβδομάδα. Κρατάμε το κεφάλι ψηλά. Συγχαρητήρια στον Οικονόμο Τσαριτσάνης για το βαθμό και εύχομαι ό, τι καλύτερο για τη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα