Σταματιάδης: «Υπάρχει ταλέντο, χρειαζόμαστε εγκαταστάσεις»

Ο Ανδρέας Σταματιάδης, με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε πως θα πρέπει να δημιουργηθούν γήπεδα στα Σπάτα για τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ώστε να αξιοποιηθούν τα ταλέντα που υπάρχουν στην «Ένωση».

Αρχικά, ο κύριος Σταματιάδης, μίλησε για τις ακαδημίες στην Ελλάδα: «Σκοπός των ακαδημιών είναι να συντηρήσουν τις ομάδες που βγάζουν παίκτες. Κάποτε είχα τρελαθεί να τρέχω στα ξερά γήπεδα από τότε που είχα αναλάβει τις ακαδημίες.

Τρέχαμε από το ένα γήπεδο στο άλλο. Είχαμε σχεδόν αγανακτήσει, όμως συνεχίζαμε και θέλαμε να προσφέρουμε. Αυτό συμβαίνει όταν δεν υπάρχουν υποδομές και εγκαταστάσεις σε μία ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ».

Στην συνέχεια, ο Ανδρέας Σταματιάδης, τόνισε πως υπάρχει ταλέντο στην ΑΕΚ: «Υπάρχει ταλέντο, όμως το θέμα είναι πως αξιοποιείται. Πάνω από όλα η δυσκολία είναι το γηπεδικό. Είναι το “Α” και το “Ω” που είναι να δουλέψεις και βελτιώσεις τα στοιχεία των παιδιών. Έχουμε δουλέψει σε γήπεδα με πλαστικό χόρτο ή που κοιτούσαμε το ρολό για να τελειώσουμε την προπόνηση. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες προσπαθούμε να κάνουμε καλή δουλειά. Δεν είμαι ευχαριστημένος και περίμενα περισσότερα».

Τέλος, για τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα: «Υπάρχει χώρος, όμως δεν υπάρχουν γήπεδα για τις ακαδημίες του συλλόγου. Αυτά θέλουν χρήματα. Έχει γίνει ένα γήπεδο στολίδι, όμως δεν υπάρχουν λεφτά για να γίνουν περισσότερα γήπεδα στην περιοχή των Σπάτων. Τουλάχιστον δύο γήπεδα χρειαζόμαστε για να γίνει σωστή δουλειά με τα παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα