Στα… πόδια τους η Ιταλία!

Οι Χάρης Μαυρίας και Στέφανος Καπίνο έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του Καμπιονάτο, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ Ουλίσε Σαβίνι.

Ο Ιταλός συνεργάζεται με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Χάρη Μαυρία και σε δηλώσεις του σε ιταλική ιστοσελίδα ανέφερε για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού: «Είναι ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, που συνδυάζει την τεχνική και την τακτική και είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης.

Έπαιξε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2010 κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν στο Champions League.

Και συνέχεια στο πρωτάθλημα έκανε περίπου 10 συμμετοχές, ενώ είναι το αστέρι της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού και της U-19 της Ελλάδας. Τον παρακολουθούν ήδη η Πάρμα, η Τορίνο και η Πεσκάρα».

Στη συνέχεια ο Ιταλός ατζέντης μίλησε και για τον Στέφανο Καπίνο με εγκωμιαστικά σχόλια: «Αυτό είναι ένα παιδί για το οποίο θα μιλήσουμε πολύ στο μέλλον. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους κι ελπιδοφόρους παίκτες σ' όλη την Ευρώπη. Τους τελευταίους 6 μήνες, έγινε βασικός στον Παναθηναϊκό, έκανε ντεμπούτο στην εθνική Ελλάδος και τον παρακολουθούν αρκετοί αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι, όπως η Ρόμα, η Σαμπντόρια, η Φιορεντίνα και η Νάπολι».

Keywords
Τυχαία Θέματα