Σισέ: «Στο Euro μέσω της ΚΠΡ»

17:23 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ονειρα για επιστροφή στην Εθνική Γαλλίας και συμμετοχή στο Euro 2012 κάνει ο Τζιμπρίλ Σισέ, θεωρώντας ότι μέσω της ΚΠΡ, μπορεί να «διαφημίσει» ξανά τον εαυτό του.

Πριν από δύο χρόνια, ο Γάλλος σούπερ σταρ δήλωνε ότι η παρουσία του στον Παναθηναϊκό ενδεχομένως να

του χάριζε μια θέση στην αποστολή των «τρικολόρ» για το Μουντιάλ του 2010. Αν και γύρισε έπειτα από καιρό στην Εθνική, ο Σισέ δεν κατάφερε να φτάσει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Σήμερα, ισχυρίζεται ότι η συμμετοχή στο επερχόμενο Euro είναι ο μεγάλος του στόχος και ότι μπορεί να τον υλοποιήσει αν καταφέρει να διακριθεί με τη φανέλα της ΚΠΡ.

«Είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν μπορούσα να την αφήσω να πάει χαμένη. Στη Λάτσιο δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα και είχα επηρεαστεί από το γεγονός ότι δεν σκόραρα. Εξήγησα στους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν συνέφερε κανέναν να μείνω», δήλωσε ο «Τζιμπρίλιαντ» στην Εκίπ και συνέχισε:

«Ενας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να φύγω είναι και το Euro. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και θέλω να βρίσκομαι συνεχώς στο γήπεδο. Αν πετύχω 10 ή 12 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν, ίσως αναγκάσω τους ανθρώπους της Εθνικής Γαλλίας να με σκεφτούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα