Σιμιτσής: «Ο Κανάκης θα σώσει την Καβάλα»

Ο δήμαρχος Καβάλας, Κώστας Σιμιτσής, μίλησε για τα διοικητικά της ομώνυμης ομάδας, θεωρώντας ιδανικότερη λύση τον Ντίνο Κανάκη, αλλά αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου.

Ο Κώστας Σιμίτσης εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Κανάκη και δήλωσε τα εξής για τα διοικητικά του συλλόγου:

«Παραβρέθηκα στα γραφεία της Λέσχης φιλάθλων Καβάλας προκειμένου να έχω μια πληροφόρηση για το πώς πάνε τα πράγματα. Εκεί ήταν και ο Ντίνος Κανάκης, που στο πρόσωπό του συγκλίνουν οι επιθυμίες των Καβαλιωτών, ώστε να αναλάβει

το έργο σωτηρίας της ομάδας μας. Η συζήτηση παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχει ένα θέμα με το διοικητικό συμβούλιο. Μια συμφωνία του προέδρου του Ερασιτέχνη, Ρέμμου, να παραιτηθεί για να διευκολύνει τη μεταβολή για ένα καινούργιο διοικητικό καθεστώς, αλλά τελικά πληροφορηθήκαμε ότι αρνείται να το κάνει.

Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Είναι γεγονός ότι ο Χρήστος Ρέμμος μαζί με τον Νίκο Μουμτζάκη κράτησαν το βόλεϊ που είναι ένα σοβαρό κομμάτι. Δεν θα πρέπει να διωχθούν αλλά να παραμείνουν στη διοίκηση απολύτως τιμητικά. Είναι αναγκαίοι στη διοίκηση για τον στίβο και για το βόλεϊ.

Έδωσα τη νομική γνώμη, ήταν και ο Μπάμπης Κουφατζής, και φαίνεται ότι θα περπατήσουν τα πράγματα. Ο Ντίνος Κανάκης θα συσπειρώσει τους Καβαλιώτες φιλάθλους, θα μαζέψει παλιούς και νέους ποδοσφαιρόφιλους και είμαι σίγουρος ότι μπορούν 1.000 Καβαλιώτες να δώσουν από 100 ευρώ».

Αναφορικά με το γήπεδο ο δήμαρχος της Καβάλας τόνισε:

«Στο δήμο μας είναι διαθέσιμα τα γήπεδα του Χαλκερού, της Καρβάλης και του Αμυγδαλεώνα. Φυσικά και το Βερούλειο. Σε πρώτη φάση από ό, τι κατάλαβα όλοι προτιμούν το γήπεδο της Καρβάλης,το οποίο πρέπει να υποστεί κάποιες διορθωτικές εργασίες. Αυτό θα γίνει αν χρειαστεί.

Το Χαλκερό έχει άψογα αποδυτήρια, αλλά το κρύο που κάνει εκεί είναι ανασταλτικός παράγοντας. Προτιμούν να φύγουν από εκεί το προπονητικό τιμ, οι παίκτες, αλλά και οι φίλαθλοι. Το Βερούλειο είναι μια πολύ καλή περίπτωση, θα πρέπει βέβαια να δούμε αν συμφωνούν οι παράγοντες».

Keywords
Τυχαία Θέματα