Σίγουρος ο Romo για την συμμετοχή του

Την προηγούμενη αγωνιστική του NFL, ο Tony Romo των Ντάλας Κάουμποϊς χτύπησε το χέρι του σε μία ανύποπτη φάση, αλλά ο έμπειρος quarterback δηλώνει έτοιμος για την επερχόμενη κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας του.

Άλλωστε, την Κυριακή (01/01) ο σύλλογος του Ντάλας αντιμετωπίζει τους Νιου Γιορκ Τζάιντς, σε έναν αγώνα ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί προκριματικό για τα φετινά play off. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Romo θα τα δώσει όλα, για να βρεθεί στο γήπεδο και να

βοηθήσει την ομάδα του.

Για την στιγμή προπονείται με ειδικό προστατευτικό στο χέρι, το οποίο αφήνει ελεύθερο τα δάχτυλα του, αλλά περιορίζει αρκετά την κίνησή του. Υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά του παίκτη και από την πλευρά του ιατρικού επιτελείου της ομάδας πως θα είναι έτοιμος για το κρισιμότατο ματς της Πρωτοχρονιάς.

Ακόμα, ο Stephen McGee, αναπληρωματικός quarterback, προπονείται σε έντονους ρυθμούς αυτές τις μέρες, ώστε να συμπληρώσει το κενό του Romo, αν χρειαστεί. Πάντως, ο McGee δεν τα πήγε τόσο καλά στην προτελευταία αγωνιστική, όταν αντικατέστησε τον βασικό QB.

Keywords
Τυχαία Θέματα