Σε τουρνουά νέων και παίδων οι Αντωνιάδης, Τσόπελας

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα δυνατά τεστ επίλεκτων αθλητών και αθλητριών της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε events της Ευρώπης.

Συνολικά πέντε πρωταθλητές και τρεις πρωταθλήτριες από τις κατηγορίες του παιδικού και του παμπαιδικού θα εμφανιστούν, μέχρι τα μέσα Μαρτίου, σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις και πρώτο χρονικά έρχεται το όπεν της Τσεχίας.

Για τη διοργανώτρια πόλη Χόντονιν αναχωρούν αύριο (16/02) οι παίδες, Νίκος Αντωνιάδης και Ανδρέας Τσόπελας και θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του προπονητή του

Α.Ο. Ελληνικού Γιάννη Κορδούτη.

Το τουρνουά του Χόντονιν, που είναι ενταγμένο στο World Junior Circuit της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.), άρχισε σήμερα (15/02) το πρωί με τους αγώνες των νέων και οι παίδες μπαίνουν στο πρόγραμμα από την Παρασκευή (17/02).

Οι δύο πρώην πρωταθλητές Ελλάδας του απλού παμπαίδων, που τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει ορισμένες εμπειρίες από ανάλογους αγώνες στο εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση στα αγωνίσματα του ομαδικού, του απλού και του διπλού.

Φέτος, ο Αντωνιάδης και ο Τσόπελας αγωνίζονται με τα χρώματα του Α.Κ. Ζωγράφου και μόλις πριν από λίγες ημέρες τερμάτισαν με την ομάδα τους στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει ελληνική συμμετοχή σε δύο ακόμα διεθνείς διοργανώσεις μικρών ηλικιών. Στο διάστημα 18 με 24 Φεβρουαρίου η ευρωπαϊκή και η ρουμανική ομοσπονδία του αθλήματος θα συνδιοργανώσουν στην πόλη Μπουζάου της Ρουμανίας το επονομαζόμενο event Eurokids camp, όπου θα πάρουν μέρος ο 12χρονος Γιάννης Σγουρόπουλος του Γ.Α.Σ. Ελευσίνας και η συνομήλική του Έλλη Φίσερ από το σωματείο της Βούλας Α.Ο. Άρης 2006.

Τα παιδιά θα κάνουν κοινές προπονήσεις με ξένους αθλητές και θα δώσουν και αγώνες στο πλαίσιο του καμπ. Αναχωρούν το πρωί του Σαββάτου με επικεφαλής τον προπονητή του Άρη Βούλας Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.

Επίσης, στο τουρνουά του Λινιάνο, στην Ιταλία, θα μετάσχουν τον επόμενο μήνα οι Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Πάρις Ζώνιος του Α.Σ. Η Πρόοδος, η Χριστιάνα Κανάρη του ΑΣΕΑ Καβάλας και η Γεωργία Χατζηλυγερούδη του Α.Σ. Πέρα 2005, που για τελευταία χρονιά αγωνίζονται στην κατηγορία παίδων και κορασίδων, αντίστοιχα.

Το όπεν θα γίνει από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου και εντάσσεται κι αυτό στη σειρά του World Junior Circuit της I.T.T.F..

Keywords
Τυχαία Θέματα