Σε ρυθμούς ΓΣ κινούνται στην Καβάλα

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται στην Καβάλα οι εγγραφές μελών στον Ερασιτέχνη. Η σχετική διορία μάλιστα για την… μετάγγιση νέου αίματος, δεν πρόκειται να λήξει στις 26 του μηνός - όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί - αφού αποφασίστηκε οι εγγραφές να πάρουν επ΄αόριστον παράταση προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερες εγγραφές.

Την Πέμπτη (27/10) θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου αναμένεται να γίνει ο ορισμός της επιτροπής που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με δεδομένη την ανάγκη στελέχωσης και ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους για να στελεχώσουν το παραπάνω τμήμα, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ερασιτέχνη, είτε τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλέφωνα 2510- 228748, 6932- 833688, είτε εγγράφως στην παρακάτω διεύθυνση, Ομονοίας 77 μέχρι την Τετάρτη 26-10-2011 και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Επίσης ενημερώνουμε ότι η εγγραφή μελών στα τμήματα του ερασιτέχνη είναι ανοιχτή και μπορεί να πραγματοποιείται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή τόσο στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ομονοίας 77, πρωινές ώρες όσο και στους Συνδέσμους του ΣΦΑΟΚ και της ΛΕΣΧΗΣ Φιλάθλων τις ώρες που αυτές λειτουργούν.

Το αντίτιμο συμμετοχής- εγγραφής είναι 20 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ερασιτέχνη.
Την Πέμπτη 27-10-2011 στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί Συνέλευση των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ με θέμα την ανάδειξη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ερασιτέχνη στην Αίθουσα συγκεντρώσεων του ξενοδοχείου LUSY».

Να σημειωθεί πως πριν από την γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη θα προηγηθεί γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Φιλάθλων (ΣΦΑΟΚ) προκειμένου να υπάρξει μια καλύτερη ενημέρωση αναφορικά με την συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Τέλος, στο δικαστικό μέτωπο όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, το νομικό τιμ της Καβάλας έχει λάβει διορία μέχρι τις 27 του μηνός να καταθέσει υπόμνημα στο Διοικητικό Εφετείο, σχετικά με την υπόθεση της αίτησης ακύρωσης κατά της απόφασης Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ





Keywords
Τυχαία Θέματα