Σάββας: «Αποθεώστε κάθε παίκτη του Ολυμπιακού!»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ των παικτών και του προπονητή του Ολυμπιακού - μετά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού - πήρε ο Σάββας Θεοδωρίδης.


Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός,

Σάββας Θεοδωρίδης, σήκωσε... ασπίδα προστασίας, τόσο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και για κάποιους παίκτες των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι άκουσαν... μουρμούρα από την εξέδρα του «Γ. Καραϊσκάκης» στο αποψινό (25/1) ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων του πειραϊκού συλλόγου στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο:

«Δεν είναι μόνο ότι επιστρέψαμε στις νίκες, αλλά το κάναμε με μία ακόμα καλή εμφάνιση, καθώς η σημερινή ήρθε ως συνέχεια της καλής μας εμφάνισης στην Ξάνθη… Ανεξάρτητα αν εκεί για άλλους λόγους δεν καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη…

Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, όπως θέλω να δώσω και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθειά τους. Ιδιαίτερα μάλιστα, σε δύο εξ αυτών, τον Αμπντούν και τον Ντιόγκο, οι οποίοι ήταν από τους καλύτερους σήμερα.

Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους μας ότι σ’ αυτήν την χρονική στιγμή δεν μας περισσεύει κανένας ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρχουν αμφισβητήσεις, ούτε προς τους παίκτες μας, ούτε προς τον προπονητή μας. Υπάρχει εξαιρετικός προπονητής στην ομάδα, ο καλύτερος στην Ελλάδα και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει ν’ αποθεώνουν όλους τους παίκτες και τον προπονητή μας.

Θέλω, λοιπόν, να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ότι η ομάδα μας φέτος έχει όλες τις δυνατότητες να κάνει το νταμπλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα