«Σάρωσε» το Αιγάλεω

Το Αιγάλεω ξεχώρισε και πάλι στο εθνικό πρωτάθλημα για το ξίφος ασκήσεως, παμπαίδων/παγκορασίδων μέχρι 13 χρόνων στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο από τους τρεις συλλόγους του (Α.Ο.Ξ.Α και Λ.Ο.Α) κατέκτησαν επτά από τα 14 μετάλλια. Πανελληνιονίκες στο ξίφος ασκήσεως αναδείχτηκαν στα αγόρια, ο Ραφαήλ – Απόστολος Σούλιος/ΑΟΞ Αιγάλεω (10/3 στον τελικό τον Βασίλη Κρητίδη/ΠΓΣ). Τρίτοι είναι οι Βασίλης Πικούλης/Οδυσ. Χαλανδρίου & Αλέξανδρος – Λεωνίδας Πισκοτάκης/Αθηναϊκός.

Στα κορίτσια, πρώτευσε η Ευαγγελία

Χαίτογλου/ΑΟΞ Αιγάλεω (10/4 στον τελικό τη Μαρία Δεσύλλα/ΛΟ Αιγάλεω), ενώ τρίτες είναι Μαρία Μαρκαντωνάκη/ΑΛ Χανίων και Μαρία – Ελένη Χαλδαίου/ΑΟΞ Αιγάλεω). Στα ομαδικά των αγοριών πρώτος είναι ο ΑΟΞΑ (Σούλιος, Μαυρίδης, Ανδριόπουλος, Μανωλίκας) νικητής στον τελικό του Οδυσ. Χαλανδρίου 45/16. Στην 3η θέση είναι ο Πανελλήνιος.

Στα κoρίτσια νίκησε ο ΑΟΞΑ (Φούφλη, Χαϊτογλου, Χαλδαίου), την ΛΟ Αιγάλεω με 44/39 και στην 3η θέση είναι η Αθλ. Λέσχη Χανίων. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/1) συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ το πρωτάθλημα με τους αγώνες στη σπάθη και το ξίφος μονομαχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα