Σάντος: «Να περάσουμε στον επόμενο γύρο»

Αισιόδοξος ότι τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η Ελλάδα θα λυθούν παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος, ενώ ως στόχο της Εθνικής μας στο Euro 2012 έθεσε την πρόκριση από την φάση των ομίλων!

Δηλώσεις για το αγωνιστικό κομμάτι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας έκανε σήμερα (21/05) το μεσημέρι, στο πλαίσιο καμπάνιας γνωστής τράπεζας

– χορηγού της Εθνικής, ο Φερνάντο Σάντος. «Έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεραστούν οι αναποδιές. Κύριο μέλημα είναι να εκπροσωπήσουμε επάξια την Ελλάδα στο Euro. Στόχος μας είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παράλληλα, ο Σάντος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πράγματα εκείνα που θεωρεί ότι θα κάνουν την διαφορά και τα οποία πρέπει να διαθέτουν οι παίκτες της Ελλάδας. «Σημαντικό ρόλο θα παίξουν η αποφασιστικότητα, η νοοτροπία, η συγκέντρωση και η οργάνωση. Είναι και το κίνητρο, αφού για έναν ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από τη συμμετοχή στο Euro. Από πλευράς φυσικής κατάστασης πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν θα είναι στην τέλεια κατάσταση», σημείωσε με νόημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα