Σαμαράς: «Τρίτη και ελπίζω η τελευταία»

Ο Αντώνης Σαμαράς προσήλθε στο προεδρικό μέγαρο για την νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και υποστήριξε πως ελπίζει η τρίτη φορά που γίνεται η συγκεκριμένη συνεδρίαση να είναι και η τελευταία!

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσήλθε λίγο πριν τις 10:00 στο προεδρικό μέγαρο όπου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κάρολο Παπούλια και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη έτσι ώστε να βρεθεί λύση για το πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση του πρωθυπουργό στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας που σχηματίζεται για να δώσει λύσεις στο πρόβλημα της κρίσης στην Ελλάδα.

«Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι εδώ για το ίδιο θέμα, ελπίζω να είναι και η τελευταία», δήλωσε κατά την είσοδό του στο προεδρικό μέγαρο ο Αντώνης Σαμαράς, θέλοντας έτσι να δείξει πως τα περιθώρια για την ανεύρεση λύσης έχουν πλέον στενέψει επικίνδυνα για την χώρα μας.

Θυμίζουμε, σύμφωνα και με τις τελευταίες εξελίξεις, ότι το επικρατέστερο πρόσωπο για να αναλάβει πρωθυπουργός της κυβέρνησης εθνικής ενότητας είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, Λουκάς Παπαδήμος.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα