Ρούντι: «Χαρούμενος στη Μαδρίτη»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, εμφανίστηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Το νέο απόκτημα της Ρεαλ Μαδρίτης μίλησε στην Ισπανική εφημερίδα "As".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του στην πλάτη: "Δεν έχω αναρρώσει ακόμα. Μόλις άρχισα προπονήσεις με την ομάδα μου συνέβη αυτή η ατυχία. Πλήρωσα την προσπάθεια από το Ευρωμπάσκετ''.

Για το αν προλάβει την πρεμιέρα της ACB την Κυριακή: "Θα μιλήσω με το ιατρικό επιτελείο. Δεν θα βιαστώ γιατί είχα

διάφορα προβλήματα με την πλάτη μου στο παρελθόν".

Για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ως τώρα στην ομάδα: "Ο Μπέγκιτς μου έχει καλή εντύπωση και έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Κινείται πολύ καλά μέσα στην ρακέτα.Επίσης μου αρέσουν ο Τόμιτς και ο Βελίτσκοβιτς".

Για τους στόχους της ομάδας: "Πρέπει πάντα να κατακτάς τίτλους, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μιας μεγάλης ομάδας. Ανυπομονώ να ανταγωνιστώ για τον κορυφαίο τίτλο στην Ευρώπη. Είχα αγωνιστει στην Ευρωλίγκα με την Μπανταλόνα αλλά δεν είχαμε τις δυνατότητες για να πετύχουμε κάτι καλό. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε και θα παλέψουμε για το Final Four. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση".

Για το αν παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο ΝΒΑ: "Όχι, Ενημερωνόμουν πριν αρκετό καιρό από τον Τύπο αλλά δεν μιλάω με τον ατζέντη μου".

Για το αν παραμείνει στην Ρεάλ μόλις λήξει το lockout: "Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μείνω. Η προηγούμενη σεζόν δεν τελείωσε καλά και δεν θέλω να ζήσω την ίδια κατάσταση. Θα δούμε, για τηνώρα είμαι χαρούμενος στην Μαδρίτη. Όταν λήξει το λοκ-άουτ θα επιστρέψω στο Ντάλας, θα δω αν μπορώ να έχω χρόνο συμμετοχής και εμπιστοσύνης αλλιώς θα εξετάσω άλλες επιλογές".

Keywords
Τυχαία Θέματα