«Ρουμελιώτικο» γλέντι στον ΠΑΟ μιας άλλης εποχής!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 από τη Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο» και έφτασε τα τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας το πιο αρνητικό ξεκίνημα όλων των εποχών, από τη σεζόν 1998-99.

Οι προσδοκίες της εφετινής ομάδας του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν ήταν υψηλές αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το «τριφύλλι»

με τρεις ξένους στο δυναμικό του και μια σύνθεση αξιοπρεπή, θα είχε μηδέν νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

«Ρουμελιώτικο» γλέντι

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά την ανατροπή-νίκη επί του Άρη, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να γράψει το 1-0 σετ απέναντι στους φιλοξενούμενους που έδειχναν υποτονικοί. Με μόνη αλλαγή (όχι έκπληξη) την παρουσία του Πρωτοψάλτη στη θέση του λίμπερο, ο Παναθηναϊκός ξύπνησε στο δεύτερο σετ, ανέβηκε επιθετικά και μείωσε τα όποια λάθη με αποτέλεσμα να πάρει το σετ με 25-19.

Μετά την ισοφάριση η αναμέτρηση έγινε «θρίλερ» αφού οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στο τρίτο αλλά και στο τέταρτο σετ με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, αλλά και πιο τυχεροί στα σημεία και να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Μόλις ένα βαθμό οι «πράσινοι»

Οι «πράσινοι» με τέσσερις ήττες και ένα βαθμό βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που έχει 0 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το «τριφύλλι» που χρειάζεται με τη διακοπή να φορτσάρει αν δεν θέλει να «φλερτάρει» με την Α2.

Αντίθετα, η Λαμία δείχνει μετά και την ευρωπαϊκή της πρόκριση να παίρνει τα πάνω της, μαζεύοντας καθοριστικούς βαθμούς που την φέρνουν όλο και πιο ψηλά σύμφωνα με τους φετινούς της στόχους.

Τα σετ: 25-15, 19-25, 28-26, 25-20

Keywords
Τυχαία Θέματα