Ρονάλντο: «Ευχαριστώ τη Μίλαν αλλά δεν θα πάρω»!

Την πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε… ευγενικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως αν και σέβεται τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι χαρούμενος στη Ρεάλ, ενώ το ιταλικό δεν είναι και το… αγαπημένο του πρωτάθλημα!

«Κάθε μέρα ονειρεύομαι ότι τον έχω στην ομάδα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο «ισχυρός άντρας» για τον Πορτογάλο επιθετικό της «βασίλισσας», ο οποίος ωστόσο είχε έτοιμη την απάντηση.

«Κι εγώ έχω πολλά όνειρα, όχι όμως σχετικά με το ποδόσφαιρο αλλά με διαφορετικά πράγματα. Αν ο Μπερλουσκόνι με ονειρεύεται, τον σέβομαι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος εδώ (σ.σ. Μαδρίτη)

και θέλω να μείνω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ρονάλντο - ερωτηθείς για πιθανή μετακόμισή του στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της σημερινής (13/03) συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα Ρεάλ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «16» του Champions League - συμπληρώνοντας:

«Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά εγώ νιώθω καλά στη Ρεάλ. Επίσης το ιταλικό δεν είναι το πρωτάθλημα που μου αρέσει περισσότερο, παρά το γεγονός ότι έχει μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα