Ρώης: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας»

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Αγία Παρασκευή, ο Βαγγέλης Ρώης, έπαιξε αντίπαλος κόντρα στην παλιά του ομάδα. Ο γκαρντ του Αιγάλεω βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος γκαρντ μίλησε στο Onsports για την πρώτη νίκη της ομάδας του στη Β’ Εθνική, την εμπειρία του να αντιμετωπίζεις την παλιά σου ομάδα και για τους στόχους του Αιγάλεω τη φετινή περίοδο.

«Ήταν πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Η Αγία Παρασκευή ήταν το φαβορί. Σαφώς πιο έτοιμη ομάδα με κλεισμένο ρόστερ εδώ

και καιρό και με καλύτερη προετοιμασία από εμάς. Εμείς μαζευτήκαμε 12 την τελευταία στιγμή και δεν έχουμε κάνει όση προετοιμασία έπρεπε», δήλωσε ο Ρώης για να συμπληρώσει:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη που επετεύχθηκε χάρη στο πάθος που είχαμε και την συμπαράσταση του κόσμου μας, που δημιούργησε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα»

Το να παίζεις κόντρα στην παλιά σου ομάδα δεν είναι και το πιο εύκολο, κάτι το οποίο παραδέχεται ο Βαγγέλης Ρώης:

«Για μένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Πέντε χρόνια στην Αγία Παρασκευή έζησα τα πάντα. Δύο ανόδους, μία πτώση, όλα τα παιδιά είναι καλοί μου φίλοι και δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Ήμασταν για 40 λεπτά αντίπαλοι, έπαιξα για το Αιγάλεω, την ομάδα μου, την περιοχή μου, και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και τον ευχαριστούμε πολύ. Θέλουμε να γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδο».

Όσον αφορά τον στόχο του Αιγάλεω δήλωσε:

«Λόγω των συνθηκών στόχος είναι η παραμονή. Εμείς, όμως, θέλουμε να κοιτάξουμε και λίγο ψηλότερα. Να σωθούμε γρήγορα και μετά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα