Ρίχνει τους τόνους ο Παναιγιάλειος

13:57 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Παναιγιάλειου με την οποία επιθυμεί να κατευνάσει την ένταση που έχει δημιουργηθεί με τον Ατρόμητο Λάππα.

Τη διάθεση να σταματήσει η κόντρα μεταξύ των δύο σωματείων φαίνεται πως έχουν οι διοικούντες τον Παναιγιάλειο, δηλώνοντας πως σέβονται απόλυτα το σύλλογο του Λάππα και πως πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ανταλλαγή ανακοινώσεων σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την νοοτροπία και τον τρόπο έκφρασης του Παναιγιαλείου. Όμως, όταν γίνεται προσωπική επίθεση σε μέλος της μελανόλευκης

οικογένειας, με μειονεκτικούς χαρακτηρισμούς και δεν υπάρχει ο απαραίτητος αντίλογος, τότε είναι πολύ πιθανό η έλλειψη αντίδρασης, να εκληφθεί από κάποιους ως αδυναμία ή ως αποδοχή.
Το αθλητικό και ηθικό ύψος του κ. Κουρμπανά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν και ιδιαίτερα μάλιστα από μερίδα του φίλαθλου κοινού του Ατρομήτου, η οποία από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξε με τη συμπεριφορά της την προκατάληψή και την αντιπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό του προπονητή μας. Σε ότι αφορά τώρα, την εκτίμηση κάποιων στον Ατρόμητο Λάππα για την "καθοδική" πορεία του προπονητή του Παναιγιαλείου, αυτή διαψεύδεται πλήρως από την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει ο Αιγιώτικος σύλλογος, που οδηγεί την κούρσα στον 6ο όμιλο από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.
Από κει και πέρα, είναι απορίας άξιο πως γίνεται να τίθεται θέμα ενοχής των διοικούντων τον Παναιγιάλειο σχετικά με την αντικειμενικότητα της διαιτησίας, όταν ο ίδιος ο αντίπαλος παραδέχεται δημόσια ότι «ο Παναιγιάλειος ήταν στο παιχνίδι πολύ ανώτερος και ίσως να έπρεπε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ». Επίσης θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι και οι παίκτες της Αιγιώτικης ομάδας έκαναν εφαρμογή του Fair Play όταν χρειάστηκε, ενώ στη φάση του δεύτερου τέρματος του Παναιγιαλείου και οι ίδιοι οι συμπαίκτες του 15χρονου ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου συνέχισαν να αγωνίζονται κανονικά, κάτι το οποίο αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει θέμα Fair Play στη συγκεκριμένη φάση.
Πάντως, ο Παναιγιάλειος δεν θέλει και ούτε επιθυμεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με καμία ομάδα. Γι' αυτό το λόγο δηλώνει δημόσια ότι σέβεται το σύλλογο του Λάππα και όλους όσους τον υπηρετούν και εύχεται ειλικρινά να πετύχει τους στόχους του, κάτι το οποίο άλλωστε το έχει δείξει κατά το παρελθόν και έμπρακτα. Άπαντες στον Αιγιώτικο σύλλογο επικεντρώνουμε, πλέον, την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, κόντρα σε έναν ακόμα αξιόμαχο εκπρόσωπο του αχαϊκού ποδοσφαίρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα