Πυροβολισμοί στο Μεξικό και στημένα στη Νότια Κορέα

Διακόπηκε αγώνας στο Μεξικό εξαιτίας πυροβολισμών έξω από το γήπεδο, κατηγορήθηκαν παίκτες στη Νότια Κορέα για στημένα παιχνίδια και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Συνολικά 27 παίκτες μπέιζμπολ και βόλεϊ κατηγορήθηκαν από τις αρχές της Νότιας Κορέας για συμμετοχή σε σκάνδαλο περί στημένων αγώνων. Άλλωστε η ασιατική χώρα αντιμετωπίζει αντίστοιχο πρόβλημα με το ποδόσφαιρο, αλλά πλέον άρχισαν οι

προσαγωγές σε άλλα αθλήματα που είναι εξαιρετικά δημοφιλή εντός των συνόρων.

Πυροβολισμοί

Ένα ματς στην πόλη Σαλτίλο του Μεξικού διακόπηκε, όταν δύο ομάδες νεαρών ενεπλάκησαν έξω από το γήπεδο και σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Οι παίκτες της Σαραπέρος και ενός εφηβικού συλλόγου που έδιναν φιλικό αγώνα εντός του σταδίου κατευθύνθηκαν έντρομοι στα αποδυτήρια και η αναμέτρηση δεν συνεχίστηκε.

Ανεβαίνει ο Carpenter

Αντάλλαξε μερικές μπαλιές με συμπαίκτες του ο pitcher των παγκόσμιων πρωταθλητών Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, Chris Carpenter. O 36χρονος starter εντάχθηκε, έστω και έτσι, για πρώτη φορά στην φετινή προετοιμασία των «καρντς».

Επιστροφές στους Φίλις

Ξεπέρασε πρόβλημα τραυματισμού ο first baseman των Φιλαδέλφεια Φίλις, Ryan Howard, και θα επιστρέψει στην προετοιμασία της ομάδας. Ακόμα, ο 34χρονος pitcher, Roy Halladay, υποστήριξε είναι αρκετά καλά, παρά τις μειωμένες του αποδόσεις στα πρώτα φετινά φιλικά.

Τραυματισμός στους Νάσιοναλς

Στην προσπάθεια του να καλύψει την πρώτη βάση, ο pitcher των Ουάσιγκτον Νάσιοναλς, Chien-Ming Wang, τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι. Το περιστατικό καταγράφηκε σε φιλικό προετοιμασίας, αλλά δεν θεωρείται πολύ σοβαρό.

Ενοχλήσεις ο Pomeranz

Συνέχισε μεν θετικά ο Drew Pomeranz, pitcher των Κολοράντο Ρόκις, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του. Ο 23χρονος αριστερόχειρας, πάντως, συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία και κάνει παράλληλα μερικές ασκήσεις αποθεραπείας.

Επιστροφή στο Κλίβλαντ για De La Cruz

Μόλις έναν μήνα ύστερα από την απόκτησή του, οι Τέξας Ρέιντζερς έστειλαν πίσω στους Κλίβελαντ Ίντιανς τον minor league picher, Kelvin De La Cruz. Οι Τεξανοί πήραν σαν αντάλλαγμα ακαθόριστο ποσό.

Την ίδια ώρα, ο left fielder των Ρέιντζερς, Josh Hamilton, τραυματίστηκε στην δεξιά του φτέρνα σε φιλικό με τους Κολοράντο Ρόκις. Ωστόσο η κατάσταση του Hamilton δεν εμπνέει ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας.

Αποδεσμεύτηκε ο Pauley

Ο δεξιόχειρας reliever pitcer, David Pauley, δεν ανήκει πια στους Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Ύστερα από μέτριες εμφανίσεις του στα φετινά φιλικά υποχρέωσε τις «τίγρεις» να τον αποδεσμεύσουν.

Συναίνεση ο Hernandez στην Δομινικανή Δημοκρατία

Πριν από αρκετούς μήνες αποδείχθηκε πως ο Fausto Carmona λέγεται... Roberto Hernandez. Πλέον, ο pitcher των Κλίβελαντ Ίντιανς πέτυχε συναίνεση με δικαστήριο της Δομινικανής Δημοκρατίας αναφορικά με τις κατηγορίες περί πλαστογραφίας που αντιμετώπιζε στην πατρίδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα