Προβληματισμός για τρεις...

Σε μία αγωνιστική όπου οι διαιτητές έγιναν πρωταγωνιστές λόγω των υβριστικών συνθημάτων ενάντια σε πολιτικούς, η απόδοση τους δεν εντυπωσίασε...

Ο Καλογερόπουλος στην Τρίπολη, ο βοηθός στη Νέα Σμύρνη Ευθυμιάδης και ο βοηθός στο Ηράκλειο Κωσταράς προβλημάτισαν την ΚΕΔ με τις υποδείξεις τους και πιθανότατα θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Στο ντέρμπι πάντως του «Κλ. Βικελίδης» ο Γιάχος

ήταν καλός. Ο διεθνής ρέφερι (πήρε το χρίσμα πριν από λίγες ημέρες) ντεμπουτάρισε σε δύσκολο ματς και ήταν αρκετά θετικός και πήρε καλό βαθμό από τον παρατηρητή Σκουφίτσα. Ο βοηθός Σωτηρόπουλος είχε σωστές υποδείξεις ενώ ο έτερος επόπτης Μαγιάνης είχε ένα λάθος (υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Ιάκομπ).

Στη Νέα Σμύρνη ο Σπάθας ήταν πολύ καλός και με ελάχιστα… σφυρίγματα. Αντίθετα ο επόπτης Ευθυμιάδης δεν βρέθηκε σε καλή… ημέρα. Είχε δύο λανθασμένες υποδείξεις (Αμπντούν και Τζιμπούρ) και έτσι ο βαθμός του «ψαλιδίστηκε» επικίνδυνα που ίσως να τον αφήσει εκτός για μία ή δύο αγωνιστικές.

Στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ ο Στυλιαράς απέδειξε ότι ορθώς επιλέχτηκε, ξανά, για τη Σούπερ Λίγκα. Σε ένα δύσκολο ματς έδειξε άνεση και πήρε τις σωστές αποφάσεις. Αντίθετα ο βοηθός Κωσταράς υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Μανωλά (έδωσε πάσα στον Σιαλμά που σκόραρε) και πιθανόν να μείνει εκτός από την ΚΕΔ. Ο παρατηρητής Μαζαράκης του έβαλε καλό βαθμό.

Στο ΟΑΚΑ που έγινε τόσος λόγος για τον Μήτσιο (λόγω του πανό) η διαιτησία του ήταν καλή. Το ίδιο ισχύει και για τους βοηθούς του που είχαν δύσκολες φάσεις αλλά πήραν τις σωστές αποφάσεις.

Ασχημο ντεμπούτο για τον Καλογερόπουλο στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη. Σε δύο περιπτώσεις υπέπεσε σε σημαντικά λάθη. Στο 57’ δεν έδωσε πέναλτι στη φάση που πρωταγωνίστησαν οι Πουλίδο-Καζάκης και στη συνέχεια ο αμυντικός των γηπεδούχων έριξε αγκωνιά στον επιθετικό των Ακριτών, αλλά ο ρέφερι από την Αθήνα δεν απέβαλε τον Πουλίδο. Αυτό σημαίνει ότι πήρε χαμηλό βαθμό και θα τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Πολύ καλός ο Δασκαλόπουλος στο Περιστέρι. Εκανε λάθη, αλλά δεν επηρέασαν την εικόνα και το αποτέλεσμα του ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα