Πρώτη, αήττητη και... ωραία (photos+videos)

Λιγότεροι από δύο μήνες έμειναν για την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Εθνική θα είναι παρούσα σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση. Το Onsports την ακολούθησε στη Μάλτα, στο Ισραήλ, στη Λετονία και φυσικά στη Γεωργία, όπου σφραγίστηκε το... εισιτήριο της πρόκρισης. Θυμηθείτε την αήττητη πορεία της στην προκριματική φάση...

Δεν ξέρουμε αν η Εθνική είχε ανάγκη το... γούρικο, όπως αποδείχθηκε, Onsports, για να πάρει το «εισιτήριο» για την τελική φάση του EURO.

Αυτό που γνωρίζουμε, σίγουρα, είναι ότι την ακολουθήσαμε παντού και μαζί της ζήσαμε στιγμές μοναδικές, τις οποίες, με την σειρά μας, μοιραστήκαμε μαζί σας.

Από την πρώτη μέρα που βρίσκεται στον «αέρα», το Onsports στάθηκε στο πλευρό του Γιώργου Καραγκούνη και της... παρέας του και κατέγραψε την αήττητη πορεία τους στην προκριματική φάση του EURO 2012. Η Εθνική ομάδα κέρδισε σε όλο αυτό το διάστημα το σεβασμό των Ευρωπαίων, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της αήττητη, έχοντας, παράλληλα, την τέταρτη καλύτερη άμυνα (με πέντε γκολ), πίσω από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αγγλία και την Ισπανία

Θυμηθείτε μαζί μας τα δέκα παιχνίδια που έστειλαν την Εθνική μας ομάδα στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος...

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010
Αθήνα («Γ. Καραϊσκάκης»)
Ελλάδα-Γεωργία 1-1 (0-1)

{youtube}GMq6oVingRA{/youtube}

Η Ελλάδα ξεκίνησε με ισοπαλία (1-1) τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση, κόντρα στην Γεωργία. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος βρέθηκε να χάνει από το 3’, αλλά ο Σπυρόπουλος έφερε (72’) και πάλι το ματς στα ίσια. Στα τελευταία είκοσι εναπομείναντα λεπτά, η «γαλανόλευκη» δεν κατάφερε να πάρει το «χρυσό» τρίποντο.

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Σεϊταρίδης (71΄ Μήτρογλου), Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Τοροσίδης, Καραγκούνης, Σαμαράς (59΄ Νίνης), Σαλπιγγίδης, Γκέκας.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Ρεβισβίλι, Λομπιανίτζε, Ασατιάνι, Καλάτζε, Αμισβιασβίλι, Χιζανισβίλι, Γκόγκουα (87΄ Μερεμπασβίλι), Κβιρβέλια, Ιασβίλι (54’ Ανανίτζε), Κομπιασβίλι, Ντβαλισβίλι (60΄ Γελασβίλι).

Σκόρερ: 72΄ Σπυρόπουλος - 3΄ Ιασβίλι

Διαιτητής: Κάρλος Κλος Γκόμεζ (Ισπανία)

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010
Ζάγκρεμπ («Stadion Maksimir»)
Κροατία-Ελλάδα 0-0

{youtube}RUmswjmou88{/youtube}

Η Εθνική, με τακτική... Ότο Ρεχάγκελ, κατάφερε να ρεφάρει το... στραβοπάτημα της πρεμιέρας, κόντρα στη Γεωργία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έμεινε όρθια στο καυτό Μάξιμιρ και απέσπασε το δεύτερο της βαθμό στην προκριματική φάση. MVP της αναμέτρησης, αναμφίβολα, ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος στο 93’ αποσόβησε σίγουρο γκολ της Κροατίας.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ρούνιε, Στρίνιτς, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα, Σρνα, Βουκόγιεβιτς, Πράνιτς, Κράνιτσαρ, Μόντριτς, Ολιτς (73΄ Εδουάρδο), Πέτριτς (46΄ Γέλαβιτς).

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Βύντρα, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατασουράνης, Τζιόλης, Τοροσίδης (92΄ Σεϊταρίδης), Καραγκούνης (70΄ Νίνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (59΄ Γκέκας).

Σκόρερ: -.

Διαιτητής: Κλάους Μπο Λάρσεν

Keywords
Τυχαία Θέματα