Πρωταθλήτρια η ΕΛ.ΑΣ στην άρση βαρών

Η ομάδα άρσης βαρών της Ελληνικής Αστυνομίας κατέκτησε την πρώτη θέση στην ομαδική βαθμολογία, στο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Με τέσσερα χρυσά μετάλλια και δυο αργυρά, οι αθλητές της ΕΛ.ΑΣ που οι περισσότεροι είναι μέλη της εθνικής ομάδας άρσης βαρών συγκέντρωσαν 66β., με δεύτερη την ομάδα του Στρατού που συγκέντρωσε 55β. και τρίτη την Πολεμική Αεροπορία με 42β.

Τα χρυσά μετάλλια πήραν για λογιαριασμό της ΕΛ.ΑΣ οι Αστυφ. Θεοχάρης Λεζπουρίδης (200κ. σύνολο), Αστυφ. Χρήστος Σαλτσίδης (320κ. σύνολο), Αστυφ. Κωνσταντίνος Γκαρίπης (330κ. σύνολο), Ειδικός

Φρ. Κωνσταντίνος Αναστασιάδης (318κ. σύνολο). Τα αργυρά πήραν ο Αρχιφ. Χρήστος Κωνσταντινίδης (220κ. σύνολο) και ο Υπαρχιφ. Γιώργος Δεμερτζής (260κ. σύνολο).

Οι αγώνες έγιναν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά και στην γενική βαθμολόγια ακολουθεί ο Στρατός ξηράς με 55 Βαθμούς και η Πολεμική αεροπορία με 42 Βαθμούς.

«Η ομάδα προετοιμάστηκε τρεις μήνες. Έγινε εντατική δουλειά. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας και 8ος ολυμπιονίκης της Σεούλ, Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Οι ολυμπιονίκες και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Πύρρος Δήμας, Βαλέριος Λεωνίδης, Λεωνίδας Σαμπάνης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Λεωνίδας Κόκκας, Βίκτωρας Μήτρου, Μαρία Χριστοφορίδου που ανήκουν στις Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, βοήθησαν την προετοιμασία των αθλητών.

 

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι:

Άνδρες

62 κιλά:

1ος: Λεζπουρίδης Θεοχάρης (ΕΛ.ΑΣ)

2ος: Μάνδαλης Ιωάννης (Στρατός ξηράς)

69 κιλά:

1ος: Μελάς Γεράσιμος (Στρατός ξηράς)

77 κιλά:

1ος: Κουρμπέλης Γιώργος (Πολεμικό ναυτικό)

2ος: Χρηστίδης Κυριάκος (Στρατός ξηράς)

3ος: Κρότσης Χαράλαμπος (Στρατός ξηράς)

85 κιλά:

1ος: Μήτρου Βίκτωρας (Πολεμική αεροπορία)

2ος: Κωνσταντινίδης Χρήστος (ΕΛ.ΑΣ)

3ος: Μανδαλαρίδης Στέφανος (Στρατός ξηράς)

94 κιλά:

1ος: Σαλτσίδης Χρήστος (ΕΛ.ΑΣ)

2ος: Γκζέγκος Κάλκας (Στρατός ξηράς)

3ος: Τσέλιος Ιωάννης (Πολεμικό ναυτικό)

105 κιλά:

1ος: Γκαρίπης Κωνσταντίνος Αστ/κας (ΕΛ.ΑΣ)

2ος: Γιώργος Δεμερτζής (ΕΛ.ΑΣ)

3ος: Δήμας Οδυσσέας (Πυροσβεστικό σώμα)

+105 κιλά:

1ος: Αναστασιάδης Κωνσταντίνος (ΕΛ.ΑΣ)

2ος: Σαλπιγγίδης Κων/νος (Πυροσβεστικό σώμα)

3ος: Αποστολίδης Παναγιώτης (Πυροσβεστικό σώμα)

Γυναίκες

58 κιλά:

1η: Καστρίση Χαρίκλεια (Πολεμικό ναυτικό)

Keywords
Τυχαία Θέματα