Προσοτσάνη – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-0

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Προσοτσάνη μετά τη νίκη με 2-0 επί του Ορφέα Ελευθερούπολης, νίκη που της δίνει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες και ήταν αρκετά αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Tο πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ, αλλά με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με κύριους εκφραστές τους Δούμπλατζη, Ουζούνογλου και Γιαλαμή.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 60’, ο Κανάτας από κοντά τσίμπησε τη μπάλα κι έκανε το 1-0. Λίγο μετά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να

ισοφαρίσουν, αλλά την κεφαλιά του Νάκου μπλόκαρε ο Σκιαθίτης.

Στο 79΄, λοιπόν, ο Δούμπλατζης με σουτ από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη της Προσοτσάνης και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Προσοτσάνη: Σκιαθίτης, Δημητριάδης, Καλαϊτζής (87΄Σίντος), Μπαλτζίδης, Κούτρας (62΄Κερασίδης), Κανάτας, Μοσχοφίδης, Φερφέρης, Ουζούνογλου (90+3 Νουσδίλης), Χατζησαββίδης, Δούμπλατζης.

Ορφέας Ελευθερούπολης: Καραβελίδης, Νάκου, Χριστοφορίδης, Ελευθεριάδης, Μαυρομάτης (75΄Πολυχρονιάδης), Μπαμπατσάνης, Τσίλογλου (60΄Χαραλαμπίδης), Αποστολάκης (46΄Βερβερίδης), Χατζηβασιλειάδης, Σταματόπουλος, Γιαλαμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα