Προπονήσεις και… επιστροφές στα Χανιά

Μετά τη χαμένη ευκαιρία που είχε ο Α.Ο Χανίων να συμμετάσχει στο τουρνουά του Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του με… αρκετές προπονήσεις.

Τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη είναι… ασταμάτητα, καθώς τη Δευτέρα (24/10) προπονήθηκαν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, ενώ την Τρίτη (25/10) είχαν το καθιερωμένο ρεπό τους. Την Τετάρτη (26/10) τα «μπλε» κορίτσια θα βρεθούν για μια ακόμη φορά στo γήπεδo για να πραγματοποιήσουν άλλη μία προπόνηση, όπως και την Πέμπτη (27/10), μόνο που αυτή τη φορά θα προπονηθούν στο γήπεδο του Ταυρωνίτη.

Την Παρασκευή (28/10) στον Α.Ο. Χανιά

θα έχουμε απαρτία, καθώς η Μαρία Μαυροματίδου «πέταξε» τις πατερίτσες μετά την εγχείριση που είχε υποβληθεί και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της στα γήπεδα. Επίσης, η αρχηγός της ομάδας Αργυρώ Καραμουσαδάκη θα βρίσκεται και εκείνη στην προπόνηση της Παρασκευής καθώς επέστρεψε από την Ξάνθη όπου βρισκόταν λόγω σπουδών.

Το… βαρύ πρόγραμμα των κοριτσιών θα λάβει τέλος για αυτήν την εβδομάδα με την προπόνηση της Κυριακής (11:00) που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Τέλος, η Καλαφάτη Μαρία (τερματοφύλακας) και η Μαρία Νάνου, οι οποίες προέρχονται από τη μικρή ομάδα του Α.Ο. Χανίων, ανήκουν και επίσημα πλέον στη βασική ομάδα και θα λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα