Πουλάει το δαχτυλίδι του ο Lawrence Taylor

Δεν έχει σκοπό να κρατήσει το δαχτυλίδι του Super Bowl XXV ο Lawrence Taylor και άλλα νέα από τον χώρο του φούτμπολ.

Ο 53χρονος πρώην linebacker των Νιου Γιορκ Τζάιαντς αναμένεται να εισπράξει 75,000 με 100,000 δολάρια, αφού ολοκληρωθεί η σχετική δημοπρασία, την οποία διοργανώνει. Φυσικά η κίνησή του έχει δεχθεί κριτική από πολλούς ανθρώπους του αθλήματος, αλλά ο Taylor

έχει... συνηθίσει.

Νέο πενταετές στον McCoy

Μέχρι το 2017 θα είναι παίκτης των Φιλαδέλφεια Ιγκλς ο running back, LeSean McCoy, αφού υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σύγχρονους παίκτες της θέσης του.

Τετραετές συμβόλαιο σε Connor Barth

Για τέσσερα χρόνια έναντι 13.2 εκατομμυρίων δολαρίων υπέγραψε με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς ο Connor Barth. O kicker είχε ήδη δεχτεί το franchise tag, αλλά πλέον ολοκληρώθηκε η σύναψη κανονικού συμβολαίου.

Οριστικά στους Μπιλς ο Gilmore

Την επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου εξασφάλισαν οι Μπάφαλο Μπιλς. Συγκεκριμένα ο Stephon Gilmore, δέκατη συνολικά επιλογή, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Εξάμηνη φυλάκιση σε McClain

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 180 ημερών ο linebacker των Όκλαντ Ρέιντερς, Rodolfo McClain. Μοιραία θα απουσιάσει από μεγάλο κομμάτι του φετινού πρωταθλήματος, αν δεν του επιτραπεί η έκτιση της ποινής, ύστερα από το 2012-13.

«Νυστέρι» σε Delone Carter

Δεν απέφυγε την εγχείρηση σε δάκτυλο του ποδιού ο Delone Carter, running back των Ιντιανάπολις Κολτς. Επίσης ανακοινώθηκαν οι υπογραφές τεσσάρων επιλογών ντραφτ και ενός undrafted rookie quarterback, αλλά ο Andrew Luck, πρώτη επιλογή της διαδικασίας, παραμένει «αδέσμευτος».

«Δέσμευσαν» τον Robinson οι Ρέντσκινς

Επιλέχθηκε στον τέταρτο γύρο του ντραφτ και πλέον ο linebacker, Keenan Robinson, απέκτησε τετραετές συμβόλαιο. Σε κολεγιακό επίπεδο υπήρξε συμπαίκτης με τον Brian Orakpo, τωρινός συμπαίκτης του στους «πρωτευουσιάνους».

Δώδεκα εβδομάδες έξω ο Bernadeau

Για δώδεκα εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων ο Mackenzy Bernadeau, ύστερα από την εγχείρησή του. Ο guard των Ντάλας Καουμπόις, δηλαδή, θα προλάβει την έναρξη της προετοιμασίας.

«Έκλεισαν» Stephenson οι Τσιφς

Συμβόλαιο υπέγραψε ο offensive lineman, Donald Stephenson, με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς. Πρόκειται για επιλογή ντραφτ τρίτου γύρου.

Στα όρια τους οι Κάρντιναλς

Στους 90 παίκτες, όριο του βασικού ρόστερ, έφτασαν οι Αριζόνα Κάρντιναλς. Άλλωστε απέκτησαν τον defensive end, Landon Cohen, πρώην παίκτη των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς.

Εγχείρηση για Phil Taylor

Ο defensive tackle των Κλίβελαντ Μπράουνς, Phil Taylor, υποβλήθηκε σε εγχείρηση, ύστερα από τραυματισμό του σε θωρακικό μυ. Αναμένεται να χρειαστεί έξι μήνες αποθεραπείας.

«Έκλεισαν» και Allen οι Τζετς

Την επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου, Antonio Allen, «δέσμευσαν» οι Νιου Γιορκ Τζετς. Συγκεκριμένα ο νεαρός safety υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και αποτέλεσε τον πέμπτο από τις οκτώ επιλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα