Ποιοι παίζουν με την Υγεία μας πίσω από την πλάτη του Αντ. Σαμαρά!

22:08 4/7/2012 - Πηγή: OnSports

Για μια ακόμη φορά, κάποιοι πιέζουν πολιτικά, προκειμένου να αποκομίσουν τεράστια οικονομικά οφέλη, σε βάρος της Υγείας του ελληνικού λαού.

Τώρα, όμως, αυτοί οι «κάποιοι» παρεμβαίνουν απροκάλυπτα λίγες μέρες μετά το σχηματισμό της κυβέρνησης Σαμαρά, προφανώς προκειμένου να μην αφήσουν τη νέα κυβέρνηση να εφαρμόσει αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε με το προεκλογικό της πρόγραμμα, απέναντι στον Έλληνα ψηφοφόρο.

Συγκεκριμένα, μπαράζ

στοχευμένων δημοσιευμάτων που είδαν το φως όλες τις τελευταίες μέρες, επιχειρούν –ξανά…- να μας πείσουν πόσο ευεργετική για την ελληνική οικονομία είναι η συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία. Προφανώς, τα δημοσιεύματα αυτά προέρχονται από τα ίδια συμφέροντα που έχουν βάλει στόχο ζωής να καταστεί μοναδικό κριτήριο επιλογής φαρμάκου η φθηνότερη τιμή. Με άλλα λόγια, θέλουν να ταΐζουν τον Έλληνα ασθενή με τα πιο φθηνά φάρμακα, ακόμη κι αν παράγονται υπό αμφίβολες ποιοτικές συνθήκες σε χώρες του Τρίτου Κόσμου, όπως το Πακιστάν, η Ινδία, το Ισραήλ ή το Μπαγκλαντές!

Είναι προφανής ο στόχος τους. Έχουν θορυβηθεί από την ορθή προσέγγιση της Ν.Δ. στο προεκλογικό της πρόγραμμα για την Υγεία, την οποία –ασφαλώς- η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά θα εφαρμόσει και ως κυβέρνηση: «Κοστολόγηση φαρμάκων με βάση φαρμακοοικονομικά κριτήρια. Σημασία έχει η αξία του φαρμάκου και όχι μόνον η τιμή του».

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα