Πλάνο πληρωμών έχουν καταστρώσει στον Παναθηναϊκό

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου έγινε χθες (17/05) η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού, έχοντας μοναδικό θέμα τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης και Στράτος Σωπήλης τα είπαν για αρκετές ώρες, χωρίς να αναφερθούν σε αγωνιστικά θέματα, όπως οι ανανεώσεις συμβολαίων ή η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική

ηγεσία.

Η συζήτηση των τεσσάρων ανδρών αναλώθηκε στη δημιουργία ενός οικονομικού πλάνου, το οποίο αφορά τις επόμενες κινήσεις των «πράσινων». Αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό προέχει η αδειοδότηση από την UEFA και την ΕΠΟ, έτσι ώστε η ομάδα να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη συνέχεια, είναι οι οφειλές προς τους παίκτες, οι οποίες πρέπει να καλυφτούν. Για αυτό το λόγο, στον Παναθηναϊκό περιμένουν να υπογραφούν από τους παίκτες διακανονισμοί, οι οποίοι θα πάνε σε UEFA και ΕΠΟ. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να πάρουν οι ποδοσφαιριστές κάποια χρήματα.

Ο καταρτισμός του σχεδίου πληρωμών των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού δείχνει ότι υπάρχουν χρήματα για να κινηθεί η κατάσταση, που εδώ και μήνες είναι στάσιμη.

Το τελευταίο κομμάτι για να αποδεσμευτεί το ποσό των δύο εκατ. ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν άμεσα για την ομάδα, είναι η σύσταση του σωματείου με επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο.

Από εκεί και πέρα, θετικά είναι τα μηνύματα για το δάνειο που θα πάρει ο Αλαφούζος. Πρόκειται για ποσό 5 εκατ. ευρώ, το οποίο θα προέλθει από την Εθνική και την Eurobank.

Keywords
Τυχαία Θέματα