Πιθανή η επιστροφή Γόντικα

00:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το σχέδιο του Γιάννη Αλαφούζου για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού παίρνει και επίσημα σάρκα και οστά, καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας θα επιλέξει τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ που αντιστοιχούν στο ποσοστό του μεγαλομετόχου στη γενική συνέλευση της Τρίτης (08/05) - Πιθανή η επιστροφή του Γόντικα στην προεδρία του συλλόγου, αλλά υπό προϋποθέσεις

Η γ.σ. θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχει ήδη έρθει

σε συμφωνία με τον Αλαφούζο ώστε ο τελευταίος να εκλέξει τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ που αντιστοιχούν στο 54,7%, ποσοστό δηλαδή του μεγαλομετόχου. Μάλιστα, ο Τζίγκερ δεν θα εκπροσωπηθεί από δικηγόρο του, αλλά έχει εξουσιοδοτήσει ένα από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου να τον εκπροσωπήσει.

Σε ό,τι αφορά το νέο πρόεδρο, ο Αριστείδης Καμάρας παραμένει κάθετα αρνητικός και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Δημήτρη Γόντικα να αναλαμβάνει την προεδρία. Αυτό βέβαια θα συμβεί εφόσον ο τελευταίος λάβει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι υπάρχουν τα χρήματα ώστε να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Στη γενική συνέλευση, τέλος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα εκπροσωπηθεί από τη Μαίρη Λομβάρδου και τον Γιώργο Λιβέρη, ο Μιχάλης Ζολώτας από τον Μίμη Δομάζο και η τριάδα των Γιώργου Νίκα, Γιάννη Ξυλά και Αδαμάντιου Πολέμη, από τον γιο του τελευταίου, Λεωνίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα