Πήρε Παπαϊωάννου ο Οικονόμος

18:36 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, καθώς απέκτησε τον Γιάννη Παπαϊωάννου από την ομάδα Νέων της ΑΕΛ.

Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013 και μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή, όσο και στα άκρα της επίθεσης.

Παράλληλα, εκδόθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Βούλγαρη, Πίτκα και Παλάσκα, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Βατανιακό την Κυριακή (8/1).

Τέλος, η

διοίκηση του συλλόγου της Τσαριτσάνης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Μπασδέκη, που χειρούργησε με επιτυχία τους Νούσια και Γκιγκούδη. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ Μπασδέκη Γιώργο, για τις επιτυχείς επεμβάσεις που διενήργησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νούσια Παναγιώτη (πρόσθιο χιαστό) και Γκικούδη Χρήστο (αρθροσκόπηση μηνίσκου). Στους παραπάνω τερματοφύλακες, εύχεται ταχεία αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που τους ενέκυψαν και προσμένει όπως πολύ γρήγορα τεθούν ξανά στη διάθεση του προπονητή, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους από το νευραλγικό πόστο της θέσης που κατέχουν στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα