Πήρε έγκριση η ΕΓΟ

Τα σωματεία γυμναστικής ενέκριναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της Ε.Γ.Ο. για τη χρήση του έτους 2011 στην τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Στην συνέλευση στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά εκπροσωπήθηκαν 74 από τα 86 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2011 εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, με ψήφους 54 υπέρ και 20 κατά.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΓΟ Θανάσης Βασιλειάδης : «Προχωράμε ενωμένοι, για να λύσουμε τα προβλήματα επιβίωσης της ελληνικής γυμναστικής.

Σε κάθε γενική συνέλευση εκφράζονται κάποιες αντιρρήσεις, παρουσιάζονται θέσεις και προτάσεις, στοιχεία που όλα λαμβάνονται υπόψη για να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες. Το πλέον σημαντικό είναι ότι προχωράμε όλοι μαζί, σ’ αυτήν την περίοδο βίαιης οικονομικής προσαρμογής που διανύουμε. Έχουμε ήδη πετύχει αρκετά και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να βγούμε από το αδιέξοδο».

Επιπλέον, εγκρίθηκαν ομόφωνα η τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού του τραμπολίνο, η τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς και η τροποποίηση του καταστατικού της Ε.Γ.Ο. αναφορικά με τη δυνατότητα αλλαγής έδρας της Ομοσπονδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα