Πήραν τον Bobrovsky οι Μπλου Τζάκετς

Λίγες ώρες πριν από το φετινό ντραφτ, οι Κολόμπους Μπλου Τζάκετς απέκτησαν τον Sergei Bobrovsky από τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας ήταν αναπληρωματικός του Ilya Bryzgalov, αλλά στους Μπλου Τζάκετς αναμένεται να διεκδικήσει θέση βασικού. Τα ανταλλάγματα των Φλάιερς ήταν τρεις επιλογές ντραφτ, μία φετινή δεύτερου γύρου, μία φετινή

τέταρτου γύρου και μία του 2013 τέταρτου γύρου.

Απέρριψε δεκαετές συμβόλαιο ο Jordan Staal

Οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς πρόσφεραν… δεκαετές συμβόλαιο στον Jordan Staal, αλλά ο παίκτης το απέρριψε. Μοιραία δημιουργούνται φημολογίες περί ανταλλαγής του 23χρονου διεθνή Καναδού.

«Χαλάει» την «αγορά» ο Bobby Ryan

Οι Άναχαϊμ Ντακς σκοπεύουν να ανταλλάξουν τον Bobby Ryan, κάτι που «χάλασε» τα αντίστοιχα σχέδια των Μπλου Τζάκετς αναφορικά με αντίστοιχη κίνηση με τον Rick Nash. Όπως γίνεται αντιληπτό η συνύπαρξή των δύο παικτών στην «αγορά» μειώνει τις αγοραστικές τους αξίες.

Ειδική διαιτησία για τον Carey Price

Σε ειδική επιτροπή διαιτησίας θα κριθεί το νέο συμβόλαιο του Carey Price με τους Μόντρεαλ Κανάντιενς. Είναι φανερό πως ο ιστορικός σύλλογος θέλει να κρατήσει τον τερματοφύλακα, ο οποίος θα γίνει restricted free agent την 1η Ιουλίου.

Αφαίρεση όρου μη-ανταλλαγής ο Tim Thomas

Έγινε το επόμενο βήμα αναφορικά με την αποχώρηση του Tim Thomas από τους Μπόστον Μπρούινς, αφού ο 38χρονος τερματοφύλακας αφαίρεσε τον όρο περί μη-ανταλλαγής, που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Ο 2-φορές κάτοχος του Vezina Trophy έχει δηλώσει πως δεν θα πάρει μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα.

Νέο συμβόλαιο στον Lennart Petrell

Επεκτάθηκε κατά δώδεκα μήνες το συμβόλαιο του αριστερού επιθετικού, Lennart Petrell, με τους Έντμοντνον Όιλερς. Ο 28χρονος Φινλανδός έπαιξε σε εξήντα παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος.

Έδρες των επόμενων ντραφτ

Το φετινό ντραφτ, το οποίο είναι σε εξέλιξη, γίνεται στο Πίτσμπουργκ. Του χρόνου θα διεξαχθεί στο «Prudential Center» του Νιου Τζέρζεϊ, ενώ το 2014 θα φιλοξενηθεί από το «Wells Fargo Center» της Φιλαδέλφειας, όπως ανακοίνωσε η λίγκα.

Ανανέωσε ο Brandon Yip

Νέο μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Brandon Yip με τους Νάσβιλ Πρέντατορς. Την επόμενη σεζόν ο 27χρονος επιθετικός θα εισπράξει 750,000 δολάρια.

Πήραν τον Damien Brunner οι Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς

Τον Ελβετό Damien Brunner «δέσμευσαν» με μονοετές συμβόλαιο οι Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς. Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός αναμένεται να ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα των «κόκκινων φτερών», στην αρχή της επόμενης σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα