Πιάνουν δουλειά στον Παναθηναϊκό

00:02 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η συγκρότηση τετραμελούς διοικούσας επιτροπής, η μείωση του Δ.Σ. σε 11 μέλη, η τακτοποίηση των οφειλών σε εφορία, παίκτες και προμηθευτές και η επαφή με την ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης τα πρώτα βήματα της νέας διοίκησης των «πράσινων»

Η ακυβερνησία στον Παναθηναϊκό έλαβε επιτέλους τέλος και στο «τριφύλλι» έχουν αρχίσει να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Ωστόσο, όλους τους περιμένει πολλή δουλειά προκειμένου να βγει η ομάδα από το τούνελ και άμεσα η νέα

διοίκηση σηκώνει τα μανίκια.

Ένα από τα πρώτα βήματα του Δ.Σ. θα είναι (αφού συγκροτηθεί σε σώμα) να συγκροτηθεί και τετραμελής διοικούσα επιτροπή οι οποία θα αποτελείται από τους Δημήτρη Γόντικα, Στράτο Σωπήλη, Λεωνίδα Πολέμη και πιθανότατα έναν παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού. Επίσης σε επόμενη Γ.Σ. θα τεθεί ως θέμα η αλλαγή του καταστατικού προκειμένου να μειωθεί το Δ.Σ. από 20 μέλη σε 11 ώστε να είναι πιο ευέλικτο.

Όσο για τις κινήσεις που θα γίνουν για να εξασφαλιστεί η άδεια από την UEFA θα είναι οι εξής. Αρχικά από τα λεφτά που θα μπουν από αυτά που έχει μαζέψει ο Γιάννης Αλαφούζος, θα τακτοποιηθεί άμεσα η Εφορία (2 εκατ. ευρώ). Εν συνεχεία θα πληρωθούν παίκτες και προμηθευτές ενόψει της UEFA.

Μάλιστα, την Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να βρεθεί αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ, ζητώντας να μεσολαβήσει στην UEFA ώστε να παρθεί παράταση για την απόφαση της συμμετοχής του «τριφυλλιού» στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα