Πετράκης: «Κατάθεση ψυχής για τη νίκη»

Την ψυχή τους για τη νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό θα δώσουν οι παίκτες του ΑΟΧ στο πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς για τη 2η αγωνιστική της Football League 2 σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και τη βοήθειά του στην προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου,

όπως φιλοξενούνται στην ιστοσελίαδα athlitiko.gr:

Για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς. Για το λόγο αυτό θέλουμε όλο τον κόσμο του Α.Ο.Χ δίπλα μας, να μας στηρίξει σε αυτό το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Εμείς επαναλαμβάνω, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουμε τη νίκη!»

Για την προσπάθεια που γίνεται σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο: «Είναι πολύ σπουδαίο για την ομάδα το γεγονός ότι έχουμε κάνει μια βάση. Φυσικά δεν είναι αρκετό. Μετά το ματς με τον Ηλυσιακό που προέχει θα πάμε στην επόμενη μέρα. Απαιτείται καθημερινή στήριξη στην ομάδα από όλη την πόλη! Η ομάδα του ΑΟΧ ανήκει στην πόλη.

Θέλω να τονίσω ότι γίνεται μια υγιής δουλειά και χρειάζεται η στήριξη από όλους. Κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν είμαι χρόνια στα Χανιά, αλλά θέλω να πω ότι διαπιστώνω πως οι άνθρωποι που συνεργάζομαι κάνουν κατάθεση ψυχής για να τα καταφέρουν... Η προσπάθεια αυτή θέλει την αποδοχή του κόσμου και τη στήριξη από όλους...»

Keywords
Τυχαία Θέματα