Περπέρογλου: «Έχουμε την εμπειρία» (video)

18:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου θέλουν να συνδυάσουν στην Κωνσταντινούπολη οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με το Στράτο Περπέρογλου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης, στην κοινή εκδήλωση με τον Ολυμπιακό, στόχος τους είναι να διασκεδάσουν τη συμμετοχή τους στο Final 4,

αλλά και να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός, αν και πρωταθλητής Ευρώπης, δεν θεωρείται φαβορί για τον τίτλο: «Σίγουρα, πολλοί δεν μας θεωρούν φαβορί αφού παίζουμε στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εμείς όμως έχουμε την εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο ημιτελικός δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Για εμάς είναι μεγάλη η χαρά που καταφέραμε να προκριθούμε σε δεύτερο διαδοχικό Final 4 και θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε και να πάρουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει ανίκητη ομάδα, όλες έχουν τις αδυναμίες τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρύψουμε τις αδυναμίες τις δικές μας, ως ομάδα».

Για το εάν θεωρεί πως θα είναι το τελευταίο Final 4 αυτής της ομάδας: «Εμείς θέλουμε μόνο να κάνουμε τη δουλειά μας, το τι θα γίνει το καλοκαίρι είναι άλλη ιστορία».

Για τη συνύπαρξη των φιλάθλων των δύο «αιωνίων» στην Κωνσταντινούπολη: «Εμείς θα είμαστε εκεί για να παίξουμε, άλλοι είναι υπεύθυνοι για τα μέτρα. Ελπίζουμε όλα να κυλήσουν ομαλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα