Περογαμβράκης: «Με νίκη… καθαρίζουμε με την παραμονή»

Στη δύναμη και το πάθος θα κριθεί το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ρούβα και ΑΟΧ στη Γέργερη σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη.

Ο 24χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Ρούβα και του νοτίου ομίλου της Football League 2 με οκτώ γκολ έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Πατρίς» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αυριανό (29/04) κρητικό ντέρμπι, εξέφρασε την άποψή του ότι εάν η ομάδα του νικήσει τον ΑΟΧ «καθαρίζει» με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία, ενώ μίλησε και για τον ίδιο επισημαίνοντας ότι στον Ρούβα έχει «αναγεννηθεί».

«Αν κερδίσουμε τον ΑΟΧ πιστεύω ότι θα “καθαρίσουμε” κατά 99% με την παραμονή μας και κοιτάμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε το ευκολότερο πρόγραμμα από τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω από μας, ενώ έχουμε κάνει ήδη το ρεπό μας. Μπορούμε να αντέξουμε ...μεγαλύτερα βάρη στο φετινό πρωτάθλημα, και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται» σχολίασε ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Για το κρητικό ντέρμπι είπε: «Είναι ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο Κρητικές ομάδες, οι οποίες ωστόσο θέλω να τονίσω ότι δεν έχουν καμία αντιπαλότητα μεταξύ τους. Ο ΑΟΧ έχει καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, όπως κι εμείς, και το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα κριθεί στο πάθος και τη δύναμη. Για να μετρήσει η νίκη που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα στη Γλυφάδα, πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή».

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ρούβα:«Φέτος έχω αναγεννηθεί στον Ρούβα. Σ’ αυτό όμως με έχουν βοηθήσει αρκετά οι συμπαίκτες μου, καθώς και η διοίκηση η οποία φροντίζει να μη λείπει τίποτα από την ομάδα. Ήθελα κάποιο διάστημα για να βρω τα πατήματα μου, καθώς προερχόμουν από δυο σοβαρούς τραυματισμούς. Φέτος ευτυχώς είμαι υγιής. Κάπου η στράτευση μου, μου έκοψε το ρυθμό, όμως φροντίζω να διατηρούμαι σε καλό επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα