Περήφανος ο Μπουφόν

Ο Ιταλός γκολκίπερ τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος με το ρεκόρ που αναμένεται να κάνει απέναντι στην Ουρουγουάη.


Ο Τσεζάρε Πραντέλι ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη στην φιλική αναμέτρηση του «Ολίμπικο» με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια.

Έτσι θα φτάσει στις 112 εμφανίσεις με το εθνόσημο στο στήθος και θα γίνει ο τρίτος ποδοσφαιριστής της Ιταλίας σε συμμετοχές, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ντίνο Τζοφ.

Μιλώντας στην UEFA ο έμπειρος τερματοφύλακας εμφανίστηκε

χαρούμενος από το επίτευγμά του. «Μόλις πριν από δύο ή τρία χρόνια κατάλαβα ότι θα μπορούσα να φτάσω στο ρεκόρ του Ντίνο Τζοφ. Όταν έκανα την πρώτη μου εμφάνιση με την Ιταλία όμως το 1997 αυτό ήταν απλά ένα όνειρο», είπε αρχικά.

«Ο Τζοφ είναι ένας πραγματικός μύθος. Είμαι πάρα πολύ περήφανος που καταφέρνω να τον ισοφαρίσω. Έχω αποκρούσει αρκετά πέναλτι με την εθνική. Το έκανα στο Παγκόσμιο του 2002 και το Ευρωπαϊκό του 2008. Δεν τα κατάφερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, αλλά πήραμε τον τίτλο τουλάχιστον», είπε ο Μπουφόν.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα