Πέντε αναπάντητα γκολ για τους Φλάιερς

00:22 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Προηγήθηκαν με 2-0, αλλά έμειναν πίσω με 5-2, πριν ηττηθούν με 6-4 οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς από τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς.

Συγκεκριμένα, οι Φλάιερς πήραν τους δύο βαθμούς στο σημαντικότερο από τα έξι κυριακάτικα (01/04) παιχνίδια του NHL. Πλέον έχουν έναν βαθμό λιγότερο από τους «πιγκουίνους», ενώ οι δύο διεκδικητές της τέταρτης θέσης της ανατολικής περιφέρειας του NHL έχουν τρία ακόμα παιχνίδια στην τελευταία εβδομάδα της regular season.

Ταυτόχρονα

ευνοήθηκαν οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς που θέλουν άλλον ένα βαθμό, για να «τσεκάρουν» την πρώτη θέση της Ανατολής. Πάντως οι πρωτοπόροι της Atlantic ηττήθηκαν με 2-1 από τους Μπόστον Μπρούινς που εξασφάλισαν την δεύτερη θέση της Ανατολής.

Στην τρίτη θέση διατηρήθηκαν οι Φλόριντα Πάνθερς που ηττήθηκαν στα πέναλτι από τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς. Δύσκολα θα χάσουν την πρωτιά στην Southeast οι «πάνθηρες», ενώ οι Ρεντ Ουίνγκς «σκαρφάλωσαν» στην τέταρτη θέση της Δύσης.

Ακόμα, οι Ότουα Σένατορς εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία τους στα play off κερδίζοντας με 5-1 τους Νιου Γιορκ Άιλαντερς. Ο Kyle Turris είχε δύο γκολ και δύο ασίστ στον θρίαμβο των «πρωτευουσιάνων».

Από την πλευρά τους, οι Σικάγο Μπλάκχοκς έχασαν μοναδική ευκαιρία να «ανέβουν» στην κατάταξη της Δύσης, καθώς ηττήθηκαν στα πέναλτι από τους αποκλεισμένους Μινεσότα Ουάιλντ. Τέλος, οι Έντμοντον Όιλερς πέρασαν από την έδρα των Άναχαϊμ Ντακς, αλλά αμφότερες οι ομάδες έχουν ήδη αποκλειστεί.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της 1ης Απριλίου:

Πίτσμπουργκ Πένγκουινς-Φιλαδέλφεια Φλάιερς 4-6
Νιου Γιορκ Άιλαντερς-Ότουα Σένατορς 1-5
Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς-Φλόριντα Πάνθερς 2-1 στα πέναλτι (1-1 κ.α. & παρ.)
Νιου Γιορκ Ρέιντζερς-Μπόστον Μπρούινς 1-2
Σικάγο Μπλάκχοκς-Μινεσότα Ουάιλντ 1-2 στα πέναλτι (4-4 κ.α. & παρ.)
Άναχαϊμ Ντακς-Έντμποντον Όιλερς 1-2

Keywords
Τυχαία Θέματα