Πεντάρα για Γιουβέντους!

Την πρώτη της νίκη ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές πήρε η Γιουβέντους η οποία διέλυσε 5-0 τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη Μίλαν βρισκόταν η Γιουβέντους και για να συνεχίσει να ελπίζει στον τίτλο, έπρεπε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Φιορεντίνα και το «Αρτέμιο Φράνκι».

Κάτι που έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς διέλυσε τους «βιόλα» 5-0 και παρέμεινε κοντά στην πρώτη θέση. Ο Βούσινιτς στο 15’ άνοιξε το σκορ για τη «γηραιά κυρία», με τον Σέρτσι να αποβάλλεται στο 21’ για τους γηπεδούχους. Από

εκεί και πέρα, υπήρξε ένας μονόλογος για τους φιλοξενούμενους που έφτασαν σε ακόμα τέσσερα τέρματα.

Ο Βιντάλ στο 28’ έκανε το 2-0 για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι, με τον Μαρκίσιο να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 54’. Ο Πίρλο στο 67’ με κοντινή προβολή έκανε το 4-0, για να έρθει ο Παντόιν στο 72’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπόρουτς, Κασάνι, Νατάλι, Νάστασιτς, Πασκουάλ, Ολιβέιρα (46’ Ντε Σιλβέστρι), Μοντολίβο, Λατσάρι, Σέρτσι, Αμάουρι, Βάργκας
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιστάινερ, Μπονούτσι, Κάσερες, Ντε Τσέλιε, Βιντάλ (70’ Παντόιν), Πίρλο, Μαρκίσιο, Πέπε, Μάτρι (59’ Κουαλιαρέλα), Βούσινιτς (69’ Μποριέλο)

Keywords
Τυχαία Θέματα