Πάρτι στο «Γ. Καραϊσκάκης», θρίλερ στους Ζωσιμάδες

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα (25/03) η 26η αγωνιστική της Super League. Φιέστα ετοιμάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο περιθώριο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ κορμιά αναμένεται να πέσουν στο ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (15.00, Novasports 2)

Οι τέσσερις διαδοχικές ήττες ήταν καταδικαστικές

για τη Δόξα Δράμας που πλέον αγωνίζεται για την ιστορία και τον κόσμο της. Οι Μαυραετοί μπορούν βέβαια να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, κάνοντας ζημιές στους αντιπάλους τους και αυτό θα επιδιώξουν και σήμερα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα για μία ακόμα εβδομάδα. Εκτός μάχης τέθηκαν λόγω τραυματισμών οι Λίμα, Παπαδόπουλος, Τριποτσέρης και Ουέλινγκτον και λόγω τιμωρίας ο Ψυχογιός.

Η αποστολή της Δόξας

Δαύκος, Ρόκα, Βέρτζος, Μπριλλάκης, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Κατσικογιάννης, Στεριανός, Σικαλιάς, Λεάντρο, Γελαδάρης, Τσιμπλίδης, Κουμπρόγλου, Αραβίδης, Κάπελ, Κυβελίδης, Κοβάσεβιτς, Αγτζίδης

Οι δύο σερί ισοπαλίες που παραχώρησε στην έδρα του σε συνδυασμό με τις ισάριθμες ήττες που προηγήθηκαν, έβαλαν τον Λεβαδειακό σε περιπέτειες. Οι Βοιωτοί, βέβαια, εξακολουθούν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους και σήμερα τους δίνεται μια χρυσή ευκαιρία να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στη μάχη της παραμονής.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μελισσά και Μουλόπουλο, έχει όμως στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του.

Η αποστολή του Λεβαδειακού

τρατηλάτης, Κυριακίδης, Τομάς, Μανό, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17.15, Novasports 3)

Οι δύο βαθμοί που έχασε στην Τρίπολη σε συνδυασμό με τις μαζεμένες νίκες του Αρη, άλλαξαν τις ισορροπίες σε ό,τι αφορά στη μάχη της πεντάδας. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο +2 από τους «κίτρινους» με ματς λιγότερο, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό ώστε να απαλλαγεί από το άγχος.

Ο Νίκος Κωστένογλου θα προχωρήσει - αναγκαστικά - σε αλλαγές στην ενδεκάδα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τραυματία Δέλλα και τους τιμωρημένους Βάργκας και Καράμπελα.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας

Εδώ που έχει φτάσει ο Παναιτωλικός, περιθώρια για να διαλέξει παιχνίδια δεν υπάρχουν, πόσω μάλλον από τη στιγμή που το πρόγραμμα θεωρείται ως εξαιρετικά δύσκολο. Οι Αγρινιώτες παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ για να αυξήσουν τις ελπίδες παραμονής τους στη Super League.

Για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι, ο Τάκης Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των τραυματιών Εντζεγκέλε, Μπλάζιτς, Κούσα και Κουτρομάνου.

Η αποστο

Keywords
Τυχαία Θέματα