Πάρτι με τραγουδιστή… Κουίνσι!

Ένα ακόμα ματς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ τελείωσε με νίκη, κάτι που οδήγησε τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» σε εκδηλώσεις χαράς στα αποδυτήρια.

Οι «πράσινοι» συνηθίζουν να το… γιορτάζουν κάθε φορά στα αποδυτήρια με μουσικές επιλογές που κάνουν οι ίδιοι και με αρκετό χαβαλέ. Τις βραζιλιάνικες επιλογές που είχαν κυριαρχήσει στην αρχή της σεζόν, είχαν γίνει μάλιστα και χορευτικό εντός γηπέδου με διάφορους εμπνευσμένους πανηγυρισμούς,

αντικατέστησαν μετά τη νίκη επί της Ξάνθης οι r’n’b επιλογές του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Αυτός, ωστόσο, που έκλεψε την παράσταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί ττων Ακριτών ήταν ο Κουίνσι Οβούσου. Ο Γκανέζος επιθετικός ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, όμως, βρέθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους συμπαίκτες του και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει μέρος στη γιορτή.

Μάλιστα το χάρηκε τόσο πολύ που τραγουδούσε αρκετά δυνατά με αποτέλεσμα να ακούγεται ως τη μικτή ζώνη όπου περίμεναν οι δημοσιογράφοι για τις δηλώσεις των παικτών! Ο Κουίνσι κι ο Σιμάο ήταν αυτοί που έδιναν λοιπόν το έναυσμα, με τους υπόλοιπους «πράσινους» να ακολουθούν στα αποδυτήρια..

Keywords
Τυχαία Θέματα