Πάρτι Κροατίας στην Τουρκία

Την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πήρε ουσιαστικά η Κροατία που επικράτησε 3-0 της Τουρκίας στο «Τουρκ Τέλεκομ».


Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Κροατία στην «Τουρκ Τέλεκομ» απέναντι στην Τουρκία, όπου κατάφερε να πάρει νίκη – πρόκριση με 3-0! Οι Κροάτες μπήκαν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2’ ο Όλιτς άνοιξε το σκορ.

Μετά από ακριβώς μισή ώρα παιχνιδιού, ο Μαντζούκιτς έκανε το 2-0, κάνοντας ευκολότερο το έργο των Κροατών, για να έρθει στο 51’ ο Τσόρλουκα

να διαμορφώσει το τελικό 3-0, που ουσιαστικά κάνει τυπικής διαδικασίας, την ρεβάνς της Τρίτης.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Βολκάν Ντεμιρέλ, Χακάν Μπαλτά, Εγκεμέν Κορκμάζ, Γκοκχάν Γκιονούλ (46’ Τέρε), Σελτσούκ Ινάν (69’ Τοπάλ), Γκιράι Κάτσαρ, Εμρέ Μπελόζογλου, Χαμίτ Άλτιντοπ, Αρντά Τουράν, Σαμπρί Σαριόγλου, Μπουράκ Γιλμάζ (81’ Μπουλούτ)
ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα, Σίλντενφελντ, Βίντα, Ράκιτιτς (83’ Πράνιτς), Μόντριτς, Σρνα, Ντούμοβιτς, Μαντζούκιτς (90’ Εντουάρντο), Όλιτς (85’ Γέλαβιτς).

 

{textlink02}

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα