Παρελθόν ο Ασλάνογλου από την Τριγλία Ραφήνας

Έκπληξη προκάλεσε η απομάκρυνση του Στάθη Ασλάνογλου από την τεχνική ηγεσία της Τριγλίας Ραφήνας, έπειτα από τέσσερα χρόνια συνεργασίας.

Η διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας έλυσε τη συνεργασία της με τον τεχνικό του συλλόγου, Στάθη Ασλάνογλου, λόγω των κακών αποτελεσμάτων και τη μικρή συγκομιδή βαθμών, θεωρώντας απαραίτητη την ανάγκη ανανέωσης, προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο του συλλόγου εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ιθύνοντες

τον ευχαρίστησαν για τη μεγάλη του προσφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟ Τριγλία Ραφήνας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Στάθη Ασλάνογλου. Ο Στάθης Ασλάνογλου είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη Ραφήνα. Είναι ο αναμορφωτής της την τελευταία πενταετία. Την παρέλαβε στις τελευταίες θέσεις της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ και την μετέτρεψε σε έναν πρωταγωνιστή στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Οι επιτυχίες του Στάθη Ασλάνογλου ήταν η άνοδος στη Δ' Εθνική μετά από 22 χρόνια, η κατάκτηση της 2ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα και η παρουσία της ομάδας σε δύο τελικούς Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Δυστυχώς, η χαμηλή συγκομιδή βαθμών μέχρι τώρα, μας αναγκάζει να προχωρήσουμε σε μία ενέργεια που θεωρούμε επιβεβλημένη για την τόνωση της ψυχολογίας της ομάδας. Ευχαριστούμε τον Στάθη Ασλάνογλου για τη μεγάλη του προσφορά, είμαστε πάντα ευγνώμονες και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα