Παπουλής στο Onsports: «Ονειρο ζω, μη με ξυπνάτε…!»

Ο Φώτης Παπουλής επιστρατεύει την περίφημη ατάκα διαφημιστικού σποτ («πω, πω, πω, όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε…») και περιγράφει στο Onsports τα συναισθήματα για την πρόκριση του ΟΦΗ στους «4» του Κυπέλλου και τα φετινά κατορθώματα του κρητικού συλλόγου.

Κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικά… κουτσοφλέβαρος αποδείχτηκε ο μήνας που τρέχει για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Τα «δαγκώματα» του ΟΦΗ

αυξάνονται και πληθύνονται, την ώρα που τα θύματά του αρχίζουν να κάνουν ουρά.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Onsports, είπε το αμίμητο, «όταν μπαίνουμε στο γήπεδο παθαίνουμε Αλτσχάιμερ και τα ξεχνάμε όλα».

Ο Φώτης Παπουλής, μερικές ώρες μετά την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μας παρέπεμψε στα λόγια του ατακοδόρου ψήστη της γνωστής διαφήμισης, στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μετά τις τρεις «μπαλοθιές» και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Δεν ξέρουμε εάν ο «γιατρός της πείνας» επιφυλάσσει και άλλα «βρώμικα» για τους «ομορφάντρες» του Ηρακλείου, το βέβαιο ωστόσο είναι πως τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Και από όρεξη άλλο τίποτα στον εμβολιασμένο από τις εξωαγωνιστικές… ασθένειες ΟΦΗ.

- Αλήθεια, περίμενες πως θα περάσετε με εμφατική νίκη το εμπόδιο του Πανσερραϊκού;

«Μπήκαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να καθαρίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι. Καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε σχετικά νωρίς την άμυνα του Πανσερραϊκού και από εκεί και πέρα, όλα έγιναν πιο εύκολα».

- Επειδή ως γνωστόν τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, να θεωρήσουμε δεδομένο πως στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό, δεν θα κατεβείτε για το γόητρο και τη μάχη των εντυπώσεων…

«Εδώ που φτάσαμε θα διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας το μερίδιο που μας αναλογεί για την πρόκριση στον τελικό. Στον ΟΦΗ θα έλεγα ότι ταιριάζουν τα λόγια του γνωστού διαφημιστικού σποτ, ΄όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε ΄. Ολοι στο Ηράκλειο ζούμε ένα γλυκό όνειρο τη φετινή σεζόν, διαγράφοντας εξαιρετική πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην σειρά των διπλών αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό, δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απ΄ ό,τι στα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα και εάν βρεθούμε σε καλή κατάσταση, όλα μπορούν να συμβούν…».

«Κλειδί το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη»

- Σε ποια σημεία θεωρείς πως θα κριθεί η υπόθεση της πρόκρισης στη διπλή σειρά των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό;

«Πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη. Εάν καταφέρουμε να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, τότε όλα θα είναι ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς στο Γεντί Κουλέ».

- Πόσο μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί για τον ΟΦΗ, η διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα στο «Γεντί Κουλέ»;

«Θα πρόκειται για σημαντικό πλεονέκτημα, εάν σταθούμε καλά στο Καραϊσκάκη και παραμείνουμε μέσα στο… κυνήγι της πρόκρισης. Σε αυτή την περίπτωση, αυτομάτως η πίεση θα μεταφερθεί στην πλευρά του Ολυμπιακού κάτι που θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε στην… καυτή έδρα μας με την συμπαράσταση των ο

Keywords
Τυχαία Θέματα