ΠΑΟ vs Άρης για την πρώτη νίκη

Μετά από δυο ήττες, ο Παναθηναϊκός αναζητά την πρώτη νίκη στην Α1 Ανδρών στο Μετς κόντρα στον Άρη (29/10, 7μ.μ), που -επίσης- δεν έχει πανηγυρίσει «τρίποντο» ή έστω δίποντο» στη φετινή Volleyleague, αν έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις ομάδες ενώ στους «κίτρινους» ο Ιβάιλο Μπαρούτοφ παρά τις ενοχλήσεις στη μέση του θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή. Από την άλλη στο «πράσινο» στρατόπεδο, ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο επίσημο ο Τζιανλούκα Σαρατσένι

από τον οποίο το «τριφύλλι» περιμένει πολλά.

Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟ φέτος στο Μετς αφού στην πρεμιέρα ο αγώνας έλαβε χώρα στην Κυψέλη. Επιπλέον είναι και η πρώτη αναμέτρηση με οπαδούς αφού η πρώτη αγωνιστική ήταν κεκλεισμένων. Στο θέμα των οπαδών εστίασε και ο κόουτς του «τριφυλλιού, Νίκος Μπουτσουρής είπε: «Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα, για να πανηγυρίσουμε μαζί την πρώτη μας νίκη. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αφού ο Άρης και κόντρα στον Ηρακλή έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα».

Ο Σέρβος ακραίος των «πρασίνων», Μίλος Στοίκοβιτς συμφώνησε: «Θέλω πολύ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας και που όλοι μου έχουν περιγράψει με τα καλύτερα λόγια. Έχουμε δουλέψει και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Χρειάζεται προσοχή».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Άρη Γιώργος Περσιανλής τόνισε: «Μας περιμένει δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που θα παρουσιαστεί με νέα δεδομένα αφού θα παίξει κι ο Σαρατσένι. Στόχος είναι η καλή εμφάνιση και η πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν, αν και η αναβολή του αγώνα μας με την Λαμία λειτούργησε αρνητικά για εμάς...».

Keywords
Τυχαία Θέματα