Παντζιαράς: «Η πιο ιστορική μας νίκη»

Ιστορική χαρακτήρισε τη νίκη του Τηλυκράτη επί της ΑΕΠ Ηρακλής με 2-0 ο Ανδρέας Παντζιαράς.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα του Ηρακλή καλή αρχή στη καινούργια προσπάθεια. Ο Ηρακλής έχει τεράστια ιστορία και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και σιγά σιγά θα πρέπει να ανέβει σκαλοπάτια και να βρει τον δρόμο

του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Είμαστε μια νέα ομάδα, μια ομάδα μαχητική που σε κάθε παιχνίδι βγάζουμε συγκεκριμένη τακτική και την δουλεύουμε. Είμαστε ομάδα που σίγουρα δεν παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής και όταν ο αντίπαλος είναι καλός προσπαθούμε να βγάζουμε αντεπιθέσεις. Ο αντίπαλος έχει καλή κυκλοφορία και το ξέραμε αυτό.

Τέλος καλό όλα καλά. Ηταν μια τεράστια νίκη για εμάς και μετά και τη νίκη στη Καλαμαριά, νομίζω αυτή είναι η πιο ιστορική μας νίκη. Δεν παίρνουμε αέρα ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε και ο στόχος είναι η γρήγορα παραμονή και αν μπορούμε να αναδείξουμε δύο ποδοσφαιριστές», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας της Λευκάδας.

Από την μεριά των παικτών, μίλησε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, ο Ταξιάρχης Θανέλας: «Να ευχηθώ και εγώ καλή συνέχεια στον Ηρακλή. Θα μιλήσω για το αγωνιστικό μέρος. Ηταν ένα παιχνίδι δύναμης, με πολλές δυνατές μονομαχίες κάναμε τα πάντα και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Υπήρχαν χώροι για εμάς που τους εκμεταλλευτήκαμε και βγήκαμε νικητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα