Παντελίδης: «Δεν σεβαστήκαμε την όλη προσπάθεια»

23:02 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την ευθύνη της ήττας από την ΑΕΛ ανέλαβε ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας ανέφερε: «Παρότι έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ αν πω ότι δεν μας πείραξε η ήττα θα πω ψέματα. Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για την ήττα σήμερα αφού δεν κατάφερα

να κρατήσω την ομάδα συγκεντρωμένοι για τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι μια ομάδα πρέπει να σέβεται την προσπάθεια που έχει κάνει και εμείς σήμερα δεν το κάναμε αυτό.

Από εκεί και πέρα για την εικόνα του παιχνιδιού, θεωρώ ότι στα πρώτα λεπτά αν είχαμε πετύχει το γκολ με τον Μίνγκα μπορεί η εικόνα του αγώνα να ήταν διαφορετική. Σίγουρα υπήρχε μια χαλάρωση και για αυτό μπήκανε και πέντε γκολ. Μπορεί ο κόσμος αυτό να το χάρηκε αλλά εμείς δεν χαρήκαμε διότι τα τρία εξ αυτών μπήκαν στο δικό μας τέρμα. Μπορεί σήμερα να μην ήμασταν όσο σοβαροί πρέπει σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά θα κοιτάξουμε στο επόμενο ματς να είμαστε καλύτεροι, τουλάχιστον στο κομμάτι της συγκέντρωσης στην αμυντική μας συμπεριφορά. Να ευχαριστήσω την ΑΕΛ για τη φιλοξενία και της εύχομαι καλή συνέχεια».

Για την άνοδο ανέφερε: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος που τελείωσα μια χρονιά και πέτυχα το στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή. Και είμαι γεμάτος από αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι του Πανθρακικού μου φέρθηκαν πολύ καλά και νομίζω ότι και εγώ με τη δουλειά μου τους αντάμειψα. Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει αύριο είναι θέμα επιλογών.

Π.χ. εάν η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί με εμένα προπονητή να έχει μια καλή πορεία, θα υπάρχει λογικά στη σκέψη τους ότι μπορεί να συνεχίσω. Εάν η ομάδα πιστεύει ότι μου χρωστάει κάτι επειδή ανέβασα την ομάδα και εγώ δε θέλω να γίνει έτσι. Για μένα έχει προτεραιότητα ο Πανθρακικός, θα μιλήσω με τη διοίκηση και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Όμως σας το λέω ότι είμαι τόσο γεμάτος από τη φετινή χρονιά που δε με απασχολεί καθόλου».

Ο Χρήστος Μίνγκας δήλωσε: ««Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών σίγουρα στεναχωρηθήκαμε για την ήττα. Ο στόχος της ομάδας επιτεύχθηκε αλλά θέλουμε και στα τελευταία παιχνίδια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δείξουμε στον προπονητή ότι είμαστε εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα