Πανναξιακός: «Πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές»

Οργισμένοι είναι οι ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού από την διαιτησία του Μακρή (σύνδεσμος Αργολίδας), στον Κυριακάτικο (27/11) αγώνα με το Αιγάλεω.

Οι νησιώτες θεωρούν πως ο εν λόγω ρέφερι τους αδίκησε κατάφωρα με τις αποφάσεις του, λόγος για τον οποίο εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω του Αστέριου Θέμελη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταρχήν, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Νάξου και του Πανναξιακού, που για άλλη μία φορά ήταν στο πλευρό μας και με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.

Αυτό που κρατάμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι πρωταγωνιστής της ήττας μας δεν ήταν η αντίπαλη ομάδα, αλλά κάποιος ο οποίος όφειλε να σεβαστεί τον ιδρώτας μας και τον κόσμο που υπήρχε στο γήπεδο.

Ευχόμαστε από την πλευρά μας να είναι η τελευταία φορά που χάνουμε με αυτό τον τρόπο και επιτέλους μετά από όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό σε αυτό το άμοιρο άθλημα του ποδοσφαίρου, το οποίο είναι και θα είναι ο βασιλιάς των σπορ. Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο αυτοί που αγωνίζονται και ματώνουν μέσα στο γήπεδο και δεν είναι άλλοι εκτός από τους ποδοσφαιριστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα